Hoppa till innehåll
Surfcleaner AB logotyp

Konstruktör till SurfCleaner, Stockholm

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet som konstruktör och motiveras av att arbeta i en dynamisk miljö där du får arbeta kombinerat med konstruktion, beräkningar och tillverkning? Vill du vara en del av en global organisation som är under en spännande tillväxt- och expansionsfas där du får en fantastisk möjlighet att göra skillnad på riktigt? Då kan rollen som konstruktör på SurfCleaner vara något för dig!

Om tjänsten

Som konstruktör inom utvecklingsgruppen kommer din vardag att präglas av CAD-konstruktion i både nya ritningar och anpassningar i befintliga. Du kommer arbeta med teknisk problemlösning, tester och delta i produktionen av SurfCleaners banbrytande enheter. En daglig kontakt med leverantörer och kunder ingår också i rollen. Du kommer ha stora möjligheter att påverka och utforma dina arbetsuppgifter.

I rollen ingår exempelvis:
  • CAD-Konstruktion i både nya ritningar och anpassningar
  • Leverantörs- och kundbesök
  • Beräkningar
  • Test & Produktion
  • Produktutveckling
  • Delta i projektmöten och driva vissa projekt

Arbetet kan innebära resor såväl inom Sverige som utomlands. I rollen rapporterar du till COO och kontoret ligger beläget Karlsbodavägen 39 i Bromma, Stockholm.

På SurfCleaner får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en organisation under utveckling. Du kommer att bidra med din kunskap och erfarenhet i vårt tekniska team och i nära samarbete med våra kundansvariga säljare. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö och en god laganda där teamet tillsammans skapar förutsättningar för ett bra arbete. Du får möjlighet att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och riktlinjer.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är utbildad civilingenjör inom maskinteknik eller motsvarande och har minst 5 års arbetslivserfarenhet som konstruktör. Du besitter goda kunskaper inom CAD och har du arbetat i Inventor är det meriterande. Vidare har du god vana att framställa tillverkningsunderlag och andra tekniska underlag.

Vi ser gärna att du har kunskap om olika tillverkningsmetoder och erfarenhet av konstruktion inom svets, bearbetning och gjutning samt har erfarenhet av alla steg i produktlivscykeln: konceptframtagning och test, produktutveckling, produktionsutveckling och ändringhantering. Har du erfarenhet av flödesmekanik och CFD är det meriterande men inte ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och kunskaper i andra språk är meriterande då det kan vara en fördel i SurfCleaners globala arbetsmiljö.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är nyfiken och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av att arbeta under stort eget ansvar och trivs att arbeta i ett bolag som är inne i en ambitiös tillväxtresa.

Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt. Strukturerad, lösningsorienterad och prestigelös är egenskaper som vår kund värderar högt. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar SurfCleaner med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425 eller Nathalie Alaoui på 08-120 50 402. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Konstruktör, CAD, produktutveckling, miljö, hållbarhet, vattenrening, återvinning
 
Surfcleaner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren