Hoppa till innehåll
Spaza logotyp

Utvecklare till Spaza

Ansök nu
Nu söker vi en teknikintresserad utvecklare till Spaza i Solna, Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Är du en driven problemlösare som har grundläggande elkunskaper? Har du dessutom kunskaper inom Arduino och C-programmering? Vi söker nu en utvecklare som vill vara med på vår resa från idé till färdig produkt. Hos Spaza får du chansen att arbeta med innovativa och spännande projekt i en dynamisk miljö. Här får du möjlighet att skapa funktionella och estetiska tillbehör för hotellfastigheter, arbeta med den senaste tekniken och vara en del av ett kreativt team. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Spaza är ett svenskt designföretag som skapar funktionella och estetiska tillbehör för hotellfastigheter. Här får du chansen att vara en del av ett innovativt och entreprenöriellt bolag där det ofta är snabba puckar och mycket som händer. Du kommer få ta del av många roliga projekt och vara med på hela resan - från första problemlösningen till att det finns en färdig produkt.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

I det här uppdraget kommer du som utvecklare arbeta i ett projekt där det ska tas fram prototyper för utrustning inom housekeeping. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Koppla ihop olika elektroniska komponenter, skriva kod och koppla mekaniken till detta.
  • Lödning.
  • Enklare programmering.
  • Ta fram prototyper och 3d-printa.
  • Förbereda testning av produkter, genomföra testerna och ta fram ett resultat.
Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på 50-100% med start i augusti som pågår fram till årsskiftet, därefter finns goda möjligheter till överrekrytering till Spaza för rätt person. Arbetet utförs på plats i Spazas lokaler i Solna där det är 5-6 personer som jobbar.

Våra förväntningar

I den här rollen krävs det att du har grundläggande elkunskaper samt förmågan att läsa och förstå ett elflödesschema och göra korrekta kopplingar utifrån det. Det är även viktigt med förkunskaper inom Arduino och grundläggande C-programmering. Du har tidigare erfarenhet av lödning av kretskort och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Som person är du nyfiken, driven och lösningsorienterad. Du tar ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är inte rädd för att testa dig fram för att hitta lösningar.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Spaza logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech