Hoppa till innehåll
A-sprinkler logotyp

CAD-konstruktör, Stockholm

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
CAD-konstruktör med intresse för projektering till A-sprinkler, Stockholm

Till ett innovativt företag som konstruerar, monterar och utför service av vattensprinklersystem söker vi en CAD-konstruktör / CAD- projektör.
Söker du ett stabilt företag präglat av entreprenörsanda och högpresterande kollegor? Är du redo att anta nya utmaningar? A-spinkler söker nu en noggrann och kundorienterad CAD- konstruktör / CAD-projektör att utöka sitt team med.
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Välkommen till ett företag som präglas av en familjär stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att leverera de bästa sprinklerlösningarna. Du blir en del av vårt kompetenta team där du bidrar med handlingar/ritningar som skapar säkerhet och kvalité hos våra kunder. Hos oss kommer du vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra till en säkrare vardag för våra kunder. Du kommer att ha stort eget ansvar och arbetar med flera projekt samtidigt. Här ges du även möjlighet att utvecklas och över tid få tillfälle att få fördjupade kunskaper inom projektledning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som CAD konstruktör / CAD-projektör kommer du vara involverad i många pågående projekt samtidigt. Arbetet innebär konstruktion och projektering av sprinklersystem. Stort fokus ligger på kunskaper om regelverket gällande brandskydd och därför kommer du också att arbeta med dokumentation av sprinklerhandlingar samt kontrollera och uppdatera dessa. I tjänsten ingår det att ha interna och externa kontakter med projektansvariga, leverantörer och kunder/beställare.

Värt att veta

I rollen som CAD -konstruktör / CAD-projektör finns goda utvecklingsmöjligheter för dig som på sikt vill utvecklas mot en projektledarroll. Du kommer att vara placerad i våra trevliga lokaler i Järfälla. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas snaras möjligt.

Våra förväntningar

Vi ser att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom VVS, ventilation, bygg, maskin eller installationsteknik, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom sprinklerområdet. Du har goda kunskaper i ett eller flera av de vanligaste CAD-programmen och erfarenhet av CAD ritning. På A-sprinkler arbetar vi i MagiCAD och Revit. Eftersom arbetet kräver att du läser och skriver mycket teknisk dokumentation måste du ha goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift. Möjligen har du intresse för, erfarenhet av och/eller utbildning inom projektledning som gör att du på sikt kan ta ett större ansvar i projekten du arbetar i.

Eftersom tjänsten som CAD-ritare kräver exakthet söker vi dig som är noggrann och som trivs med ett detaljrikt arbete. Som person är du strukturerad och ordningsam. Du trivs i en roll med stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk där du kan växla mellan att se både till detaljerna och till helheten. Du är stresstålig, förtroendeingivande och har god förmåga att prioritera och samarbeta.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
A-sprinkler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech