Hoppa till innehåll
Euromaint Rail logotyp

Garantitekniker / El till Euromaint Rail

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Eltekniker inom spårvagnsunderhåll med erfarenhet av eldragning och reparationer sökes till Euromaint, Bromma och Lidingö

Euromaint Rail söker en Garantitekniker/ Warranty Technician inom el till siten i Bromma och Lidingö. Som eltekniker / garantitekniker utför du elektrisk modifikation inom ramen för garantiunderhåll av rälsgående fordon. Lockas du av en roll där du kan använda dina kunskaper inom eldragning och kontaktering samt reparationer och förebyggande underhåll på spårvagnar? Skulle du trivas i en teknisk roll där du självständigt och tillsammans med andra utreder och föreslår lösningar på tekniska problem med fokus på fordonsunderhåll?

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Dina arbetsuppgifter
 • Utföra garantiunderhåll inom elektrisk modifikation på fordonens utrustning.
 • Medverka i utredningar, analyser av tekniska problem samt föreslå förbättringar inom såväl avhjälpande som förebyggande åtgärder.
 • Medverka i att genomföra provinstallationer på fordon och/eller fordonssystem.
 • Uppdatering av fordon och material i garantihanteringssystemet.
 • Genomföra kontroller för att säkerställa att uppgifter som utförs uppfyller kvalitets- och säkerhetskraven i relevanta Järnvägsstandarder.
 • Säkerställa att utfört arbete följer företagets policyer och rutiner.
 • Ge stöd till produktionspersonal vid tekniska problem.
 • Avvikelsehantering avseende tekniska fordonssystem och däri ingående komponenter.
 • Bidra till att regler för hälsa, säkerhet och miljö efterlevs.
Värt att veta

Du kommer att tillsammans med ytterligare några kollegor ingå i ett projekt inom garantiunderhåll och elektrisk modifiering. Tjänsterna kommer att vara placerad i Ulvsunda depån i Bromma och Aga depån på Lidingö. Tjänsten är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse, dock snarast möjligt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en yrkesexamen inom områdena el/elektronik, mekanik, fordonsunderhåll alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Vi tror att du 3-4 års erfarenhet av liknande arbete men välkomnar också dig som är nyutexaminerad.

För att lyckas i rollen är det även viktigt att du:
 • har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter
 • kan läsa och förstå ritningar, samt felsöka i el-system efter defekta komponenter
 • har mycket god kunskap i elschema- och ritningsläsning
 • har kunskap i hur man använder verktyg och mätutrustning såsom multimeter och isolationsprovare etc.
 • har god kännedom om styr- och reglerteknik samt hydraulik och pneumatik
Du trivs i en verksamhetsnära roll och som person är du energisk, lösningsorienterad, flexibel och har en god förmåga att arbeta strukturerat. Det är även viktigt att du självständigt kan driva ditt arbete framåt och har god samarbetsförmåga för att lösa komplicerade frågeställningar.

Vi är en multi-nationell och kulturellt skiftande organisation därför är det viktigt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har en god systemvana och erfarenhet av office paketet samt har lätt för att lära dig nya programvaror. Meriterande för rollen är kunskaper om Lean produktion.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Euromaint Rail logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech