Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Installationsledare inriktning projektering

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du arbeta i tidiga projektskeden och delta i centralt strategiskt utvecklingsarbete gällande installationsteknik? Vi erbjuder en unik chans att utvecklas som installationssakkunnig i en roll som har fokus på projektstöd. Du kommer ingå i en central stödgrupp och även delta i arbete med affärs- och leverantörsutveckling. Du får möjlighet att lära känna stora delar av Peabs byggverksamhet och fördjupa dig inom installations- och byggteknik tillsammans med några av Sveriges främsta specialister inom sina områden.

Peab söker nu installationsledare med inriktning på tidiga skeden och projekteringsfasen. Rollen ligger inom Peabs byggverksamhet, Peab Teknik. Enheten består totalt av ca 37 medarbetare och fungerar som ett specialistteam, som både driver strategiska utvecklingsfrågor och agerar expertstöd i byggprojekt.

Om arbetet
Operativt projektstöd är centralt i tjänsten. Detta innebär att stötta projekt i anbudsprojektering med teknik, kostnader och upphandlingar. I systemprojektering samordna installations-konsulter/entreprenörer och beställare mot rätt teknisk lösning och rätt kostnad. I detaljprojektering samordna teknik, kostnader och provningar för rätt leverans av produkt.

Peab Teknik förvaltar och utvecklar även ett antal tekniska koncept inom bostäder och lokaler vilket kan vara en del av arbetet. .

Om dig
Vi vill att du har civil-, eller högskoleingenjörsexamen. Du har erfarenhet från projektering av olika typer av byggnader främst inom nybyggnation. Vi tror att du har erfarenhet från att projektera VVS, El eller styr och vill ta nästa steg i utvecklingen och vara närmare projekten och se när modellerna blir byggnader.

För att lyckas i rollen bör du ha förmåga att tänka strategiskt och se affärsmässigt på det du arbetar med. Du gillar utmaningar, att reda ut frågeställning och att få saker gjorda tillsammans med andra. Självklart har du ett genuint intresse för installationsteknik.

Övrig information
Placering Solna eller Malmö. Resor ingår i tjänsten.

Annonsen ligger ute under juli månad när vi har semester. Vi kommer att börja titta på ansökningar så snart vi är tillbaka efter semestern. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu.

Eventuella frågor besvaras av:

Kenneth Lindgren, Teamledare Installationsteknik, kenneth.lindgren@peab.se, 0733-376335

Anneli Nådin, HR Partner, anneli.nadin@peab.se, 0725-337976

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.