Hoppa till innehåll
Sandströms Center AB logotyp

Ekonomiassistent till Sandströms Center AB!

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du även en strukturerad och noggrann person med ett stort intresse för ekonomi? Se hit för en möjlighet att arbeta i en roll där du får bidra till företagets ekonomiska framgång och samtidigt vara en del av ett familjärt team. Vi söker nu en ekonomiassistent till Sandströms Center AB!

Om tjänsten:
Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken och är erkända för att vara en skicklig helhetsleverantör som erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ökar förutsättningarna till lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens aktuella förutsättningar genom vår kompetens, flexibilitet och kvalité. Sandströms är ett privatägt företag vilket banar väg för en långsiktighet och ett starkt engagemang. De söker nu en ekonomiassistent till huvudkontoret i Spånga.

"Jag började jobba på Sandströms Center i början av januari -23 och trivs otroligt bra! Jag fick ett väldigt varmt välkomnande och kände mig direkt delaktig i den familjära känslan. Här hjälps alla åt och är ett oerhört bra första jobb i branschen för mig!" - Så beskriver Gabriella sin första tid på Sandströms Center AB. Gabriella ingår i ekonomiteamet som förutom henne består av Maria och Lotta.

Arbetsuppgifter:
Som Ekonomiassistent kommer du delvis att ha ett övergripande ansvar för reception & växel, men en stor del av arbetet kommer att vara ekonomiska arbetsuppgifter. Här kommer du att få utvecklas inom dina ekonomiska kunskaper och få vara en del av effektiviseringsarbete. Det är en bred roll där dina arbetsuppgifter dels kommer omfattas av;
  • Tolkning, kontering, bokföring och betalning av leverantörsfakturor
  • Leverantörsrelaterade fakturafrågor, både interna och externa
  • Rapportering och avstämningar
  • Övriga administrativa uppgifter såsom posthantering, beställning av kontorsmaterial etc.
Vi söker dig som:
  • Har en avklarad gymnasieutbildning, meriterande med ekonomiinriktning
  • Har arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom ekonomi
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska
  • Har god datorvana och gedigna kunskaper inom officepaketet
  • Har ett intresse för ekonomi
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Förutom att vi ser att du är en positiv person med en can-do inställning tror vi även att du är:
  • Ansvarstagande
  • Noggrann
  • Effektiv
Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering och du erbjuds en tillsvidareanställning på bolaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, arbetstider 7-16. Initialt förväntas du att arbeta på plats, men med tiden kommer det finnas flexibilitet att även arbeta hemifrån.
Ort: Spånga, Stockholm
Kontakt: Filippa Furugren

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Sandströms Center AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren