Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Motiveras du av utmanande administrativa arbetsuppgifter? Är du dessutom en fena på Excel och har ett sinne för struktur, ordning och reda? Vill du vara en del av ett dynamiskt team på ett växande fastighetsbolag? Vi söker nu en ekonomiassistent som är redo att ta sig an en varierad och spännande roll.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent hos Tranviks Udde Fastigheter kommer du att arbeta nära vår bolagsekonom och stötta i den löpande redovisningen, bolagsadministrationen och andra administrativa uppgifter. Du får möjlighet att utveckla dina färdigheter inom ekonomi och redovisning samtidigt som du bidrar till företagets framgångar.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
  • Leverantörsreskontra: Hantera och registrera inkommande leverantörsfakturor, säkerställa att betalningar sker i tid och stämma av reskontran.
  • Kundreskontra: Sköta fakturering och avisering till kunder, samt följa upp betalningar.
  • Bankavstämning: Jämföra företagets bokförda transaktioner med bankens rapporterade saldon för att identifiera och rätta eventuella avvikelser.
  • Stöd vid månadsavstämning: Assistera bolagsekonomen med avstämningar och kontroller vid månadsbokslut.
  • Stöd vid framtagande av rapporter: Hjälpa projektchefen med att samla in och organisera ekonomiska data.
Du kommer att rapportera direkt till CFO. Kontoret är beläget i Sickla, Nacka. Tranviks Udde Fastigheter erbjuder ett flexibelt hybridupplägg som främjar en bra balans mellan arbete och privatliv.

Är det här du?
För att lyckas i rollen ser vi att du är gymnasieekonom och har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Din starka systemvana och höga IT-mognad gör dig väl lämpad för att navigera i våra ekonomisystem och bidra till förbättringar av våra processer. Du uttrycker dig flytande på svenska både muntligt och skriftligt samt väl på engelska. Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat inom ett fastighetsbolag och har erfarenhet av redovisning.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du tar stort ansvar för din roll och trivs i en miljö med många kontaktytor. Din flexibilitet och lösningsorienterade inställning gör att du hanterar administrativa uppgifter med uthållighet och effektivitet. Du uppskattar att arbeta både självständigt och i team och har en utmärkt samarbetsförmåga. I vår dynamiska arbetsmiljö är det viktigt att du kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter och trivs med förändringar.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tranviks Udde Fastigheter med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

 
Tranviks Udde Fastigheter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren