Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiassistent till Culligan Nordic

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett intresse för ekonomi och är på jakt efter nya möjligheter? Vill du jobba med varierande arbetsuppgifter i ett växande, internationellt företag? Vi söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till framåtlutade Culligan Nordic. Här välkomnas du till ett bolag som växer och fortsätter att ta marknadsandelar i en spännande bransch där miljö, kvalitet och innovation skapar framgång!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Culligan Nordic Group

Om företaget

Culligan är en internationell koncern med huvudkontor i Chicago, USA. Koncernen har 13 000 anställda med verksamhet i stora delar av världen. Den nordiska gruppen består av bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

På Culligan, är vatten vår passion eftersom vi har en stor passion för människor. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån är rent vatten ett behov som vi alla delar. Det är ett gemensamt band som hjälper oss att frodas både som individer och gemenskaper - och är något som alla borde ha tillgång till.

Varje medlem i vårt team på Culligan strävar efter att göra en verklig skillnad för människors hälsa och välbefinnande över hela världen genom att förse dem med renare, säkrare och välsmakande vatten. Det är vår passion, vårt syfte, vårt jobb och vårt engagemang.

Här blir du en del av ett engagerat team som supporterar varandra, och du erbjuds en trygg upplärning samt goda möjligheter till utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent hos Culligan Nordic blir du en del av ett team om 6 personer som tillsammans ansvarar för hantering av företagets kundreskontra. Du arbetar bland annat med inbetalningar, avstämningar samt hantering av inkassorärenden mot Intrum Justitia. Vidare stöttar du även upp mot företagets interna rapportering, månadsvis såväl som kvartals,- halvårs- och helårsvis.

En central del av rollen är hantering av kundärenden, och support vad gäller diverse ekonomifrågor. Du hanterar dels fakturaärenden eller andra ekonomirelaterade frågor som inkommer via företagets interna ärendehanteringssystem. Vidare ansvarar du även för stöd och support i övriga ekonomifrågor som dyker upp, såväl internt som externt. Du arbetar i nära samarbete med ditt team, ekonomifunktionen i stort och andra delar av organisationen, samt i nära dialog med kunder och andra externa parter. Vidare bidrar du även till kontinuerlig utveckling av processer och rutiner i samrådan med din chef.

* Registrera inbetalningar från Kunder
* Avstämning av balansposter om nödvändigt
* Avstämning kundreskontra Intrum Justitia
* Förberedelse/delaktighet i företagets interna och externa rapportering, (månad -kvartal -halvår -helår)
* Kundsupport rörande ekonomifrågor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Förståelse för grundläggande ekonomi och redovisningsprinciper. Utbildning alternativt motsvarande erfarenhet inom området.
* God dator- och systemvana, samt kunskap i Officepaketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad och noggrann. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Vidare uppskattar du i en social roll med många kontaktytor, du öppen som person och har lätt för att hantera människor och bygger relationer med din goda kommunikationsförmåga. Du trivs i en framåtlutad och föränderlig miljö, där förändring är en del av vardagen. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. Som person är du nyfiken och har enkelt för att lära dig nya saker. Vidare trivs du i samarbete med dina kollegor men även med att arbeta självständigt, och ser lösningar snarare än problem tack vare din initiativrika sida. Slutligen är du prestigelös och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Häggvik, Sollentuna. Hybridlösning med möjlighet till 2 dagar/v hemifrån.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.