Hoppa till innehåll
Ansök nu

Projektledare / Projekteringsledare till Stockholm

Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet av projektledning och projekteringsledning inom infrastrukturområdet. Vi är ett personalägt bolag med knappt 20 anställda. Hos oss erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du arbetar självständigt men med god uppbackning av kollegor.

Varför jobba hos Rockstore?
Som projektledare / projekteringsledare hos oss blir du en del av ett företag där alla värnar om varandra och det finns en stark vi-känsla. Du får arbeta i projekt av varierande storlek och karaktär och har själv möjlighet att vara med och påverka valen. Vi är måna om att alla ska må bra och arbetar aktivt med att varje medarbetare ska ha en lagom arbetsbelastning. Rockstore är ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.  

Vad har Maria Mogesson, VD, att säga om Rockstore?

"Vår vision är att Rockstore ska kunna fortsätta att leverera projekt- och byggledningstjänster på den extremt höga kvalitetsnivå vi har idag. Rockstore ska ta sitt ansvar och vara delaktig i utvecklingen av en mer hållbar samhällsbyggnadsbransch."

Läs mer om vad Maria m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/rockstore

Om tjänsten
I rollen som projektledare / projekteringsledare representerar du kunden, som oftast är en av Stockholms kranskommuner eller Stockholm stad. Uppdragen är av varierande karaktär och i olika skeden av byggprocessen. Uppdragen består av allt ifrån att driva stadsutvecklingsprojekt till mindre ombyggnader av gator och parker. Beroende på projektets storlek kan du i rollen som projektledare ibland även ansvara för projekteringsledningen. I större projekt kan du ha rollen som enbart projekteringsledare. Uppdragen bedrivs till stor del ute hos kunden men även i våra fina lokaler i Årstaberg.

Som projektledare / projekteringsledare drivs du av att få teamet att arbeta åt samma håll och du har helhetsansvar för projektets ekonomi, tidplan och kvalité.

Dina erfarenheter

 • Du är civilingenjör eller högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet
 • Du har minst fem års branschrelaterad erfarenhet
 • Du arbetar idag på ett konsult-, entreprenadbolag eller i en beställarorganisation inom infrastruktur
 • Du har erfarenhet av projektledning och projekteringsledning
 • Du har god kunskap om AMA anläggning, entreprenadjuridik och ekonomistyrning
 • Det är meriterande att ha gått en projektledningsutbildning
 • Det är meriterande att ha arbetat åt kommunala beställare

Din profil

 • Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt och andras arbete
 • Du har god förmåga att kommunicera med beställare och entreprenörer i tal och skrift
 • Du är social, positiv och bidrar med engagemang och glädje
 • Du är professionell, hjälpsam, pålitlig och punktlig

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Maria Mogensen, VD, på 070-4317844.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Rockstore Engineering AB är ett personalägt teknikkonsultföretag som grundades 1980. Rockstore erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad och specifikt mark- och anläggningsområdet. I dagsläget är vi knappt 20 anställda samt samarbetar med ett stort antal underkonsulter.

Vi arbetar främst med bygg- och projektledning inom väg och anläggning. Men vi erbjuder en mycket stor bredd av tjänster från tidiga utredningar till avslutande driftskede. Rockstore har konsulter för bland annat projekteringsledning, kalkyler, förfrågningsunderlag, upphandling, BAS-P, kontrollansvarig enligt PBL och besiktning. Genom samverkan kan vi även åta oss att utföra uppdrag inom exploateringsstöd, vibrationsmätning, riskanalys, geodetisk mätning, landskapsarkitektur, trafiklösningar med mera. Exempel på arbetsområden vi är verksamma inom är gata, spårväg, park, lekplats, hamn- och kajanläggning samt ledningar (VA, fjärrvärme, gatubelysning).

Rockstore Engineering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup