Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Fastighetskonsult

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Fastighetskonsult / Projektledare

Vårt fokus är att skapa verksamhetsanpassade arbetsplatser som leder till ökad produktivitet och välbefinnande hos medarbetarna. Detta gör vi bl.a. genom framtagning av arbetsplatsstrategi, hyresgästrådgivning och kontorsanpassning.

Vill du arbeta med kundanpassade lösningar inom hyresrådgivning?

Som fastighetskonsult/projektledare på WeOffice kommer du att vara ansvarig för hyresgästrådgivning inklusive lokalsök och förhandling av hyresavtal. Du kommer även arbeta med framtagning av arbetsplatsstrategi, projektledning och stötta kunder under deras resa till nya ombyggda lokaler.Det här är en tjänst för dig som gillar att arbeta med projektledning och samarbeta med kunden från början till slut. Du ingår i ett mindre team där prestigelöshet, snabba beslutsvägar och affärsmässighet mot kund är en stor del av din vardag.

Vi är stationerade i centrala och mycket trevliga lokaler på Kungsgatan 64 i Stockholm. Tjänsten kommer innebära en del resor, framförallt inom landet men utlandsresor kan bli aktuellt då vi blickar mot Europa.

Vi söker dig med affärsmässighet och vilja att bygga långsiktiga relationer

WeOffice har en mission att växa nationellt och på sikt utveckla relationen och affärsmöjligheterna till kunder även utanför Sverige. Vi är därför måna om att hitta personen som ser nyttan av våra tjänster och vill vara med och driva utvecklingen av vårt koncept mot nya marknader.

Här ges du stor handlingsfrihet att vara med och påverka innehåll i erbjudande, lösning och driva projektet från början till slut. Det ställer höga krav på dina kommunikativa och analytiska förmåga att effektivt se till helhet och vart du gör störst nytta och mervärde för dina samarbeten och kollegor.

Vi tror att du som söker har en akademisk examen inom fastighet, arkitektur, ekonomi eller liknande. Du har relevant arbetslivserfarenhet inom hyresavtalshantering, lokalsök, förhandling av lokalhyra, hyresgästrådgivning och projektledning.
Har du erfarenhet av offentlig sektor, upphandling och anbud är detta meriterande men inget krav. Du hanterar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Bergman på mobil 0702-96 96 91

Urval och Intervjuer kommer att ske löpande
Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

WeOffice verkar för bättre arbetsplatser med fokus på kontorsutveckling och arbetssätt. Vårt fokus ligger på att skapa fysiska, digitala och organisatoriska förhållanden som triggar och bibehåller önskvärda beteenden. Detta gör vi genom vår certifierande utbildning till arbetsplatsstrateg, tillhandahålla kartläggningsverktyg för framtagning av arbetsplatsstrategi samt genom konsulttjänster där vi stöttar organisationer att ta fram och implementera arbetsplatsstrategi. Därutöver inspirerar vi i vårt expertområde med föreläsningar och workshops.

Vi har kontor i centrala Stockholm på Kungsgatan 64, men är aktiva i hela Sverige. Vi är även verksamma i Europa genom utbildningar och förmedling av kartläggningsverktyg samt genom föreläsningar och workshops. https://sv.weoffice.eu/

sökord: fastighetskonsult, projektledare fastighet

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Karlskrona
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga