Hoppa till innehåll
Valtria Sweden AB logotyp

Projektledare till Valtria, Stockholm

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Valtria, specialister inom renrum och renhetsteknik, söker Projektledare till Kista i Stockholm. Läs mer nedan och sök redan idag.

Valtria Sweden AB, som ingår i franska koncernen Clauger Group, fortsätter att växa och söker nu efter en Projektledare som kommer spela en betydande roll för Valtrias fortsatta tillväxt i Sverige. Har du erfarenhet av projektledning och är en nyfiken samt driftig person med erfarenhet kring anläggning, bygg- och/eller processindustrin? Gillar du att jobba i ett lösningsorienterat, erfaret team med stort kundfokus? Har du affärssinne och motiveras av eget ansvar? Då är Projektledare på Valtria tjänsten för dig, välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Projektledare på Valtria kommer du ha en avgörande och ledande position i leveransen av nyckelfärdiga renrumsprojekt. Projekten omfattar allt ifrån initial design till överlämning av färdigbyggda renrumsprojekt där Valtria ofta tar ett helhetsansvar som totalentreprenör. Behovet av renrum växer inom många industriella segment och de ser positivt på kommande möjligheter. Här får du chansen att arbeta inom en trygg och stabil koncern som är specialister inom sitt område. Du blir en del av ett engagerat och kompetent team på sju personer. I rollen som Projektledare hos Valtria får du vara med och påverka, förändra och arbeta kreativt främst lokalt men även i team med kollegor i gruppens övriga bolag i Europa.

Dina arbetsuppgifter

Din roll som Projektledare innefattar att delta i kontakt med kunden och anbudsfasen, projektplanering, ekonomisk uppföljning, inköp samt kontakt med alla leverantörer samt säkerställa att projekten håller sina ledtider mot kunden. Sammanfattningsvis är dina ansvarsområden att:
  • kommunicera, engagera och motivera alla inblandade i projektet.
  • ha struktur-, planerings- och samordningsansvar.
  • kontrollera renrumsprojekt av varierande komplexitet och storlek.
  • driva projekt från kundens kravspecifikation till slutlig implementering och idrifttagning.
  • vara ansvarig för olika kommersiella kontakter med både entreprenörer och leverantörer.
  • utföra ekonomisk planering och projektuppföljning.
  • utveckla kundrelationer och främja ytterligare försäljningsmöjligheter.
  • vara platsansvarig för arbetsmiljön i dina projekt.
  • ha projekt främst inom Sverige, men det kan förekomma projekt i närliggande länder såsom Norge och Danmark.
Värt att veta

Du utgår från kontoret i Kista och du samordnar samt rapporterar till Sverigechefen. Du planerar din egen tid och har frihet att organisera den på ett sådant sätt som du själv anser passar dina arbetsuppgifter bäst, men du ska ändå vara tillgänglig för dina kollegor och övriga kontakter. Detta kan ibland innebära att du behöver arbeta utöver vanlig kontorstid och vardagar.

Det förekommer resor i tjänsten, främst i Sverige.

Våra förväntningar

För att vara aktuell för rollen måste du ha några års erfarenhet som projektledare inom anläggning, bygg- eller processindustrin alternativt annan relevant erfarenhet. Det är också krav på giltigt körkort B samt goda kunskaper i svenska samt engelska.

Det är meriterande om du också har erfarenhet från just renrumsteknik, entreprenadjuridik och specifika kunskaper inom byggnadsinstallation. Det är extra meriterande om du har kunskap inom design av ventilationssystem.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som Projektledare kommer du att arbeta tätt tillsammans med både beställare och underleverantörer, vilket kräver att du har en hög kommunikativ förmåga samt är service- och målinriktad. Eftersom du kommer ha en nyckelroll med stor ansvarsfrihet, men att det samtidigt ställs höga krav på ekonomiska resultat och nöjda kunder för att skapa långsiktiga relationer, så är det avgörande att du är självständig, affärsmässig och strukturerad.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Valtria Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech