Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Byggledare till Stockholm

Rockstore är ett teknikföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet av byggledning inom infrastrukturområdet.

Vi är ett personalägt bolag med knappt 20 anställda. Hos oss erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du arbetar självständigt men med god uppbackning av kollegor.

Varför jobba hos Rockstore?
Som byggledare hos oss blir du en del av ett företag där alla värnar om varandra och det finns en stark vi-känsla. Du får arbeta i projekt av varierande storlek och karaktär och har själv möjlighet att vara med och påverka valen. Vi är måna om att alla ska må bra och arbetar aktivt med att varje medarbetare ska ha en lagom arbetsbelastning. Rockstore är ett mindre företag där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.  

Vad har Maria Mogesson, VD, att säga om Rockstore?

"Vår vision är att Rockstore ska kunna fortsätta att leverera projekt- och byggledningstjänster på den extremt höga kvalitetsnivå vi har idag. Rockstore ska ta sitt ansvar och vara delaktig i utvecklingen av en mer hållbar samhällsbyggnadsbransch."

Läs mer om vad Maria m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/rockstore

Om tjänsten
I rollen som byggledare representerar du kunden, som oftast är en av Stockholms kranskommuner eller Stockholm stad. Uppdragen är av varierande karaktär och i olika skeden av byggprocessen. De består av alltifrån att byggleda stadsutvecklingsprojekt till mindre ombyggnader av gator och parker. Du får möjlighet att vara med under planeringsfas till genomförande, med tyngdpunkt i genomförande. Uppdragen bedrivs till stor del ute på byggarbetsplatserna men även i våra fina lokaler i Årstaberg.

Som byggledare granskar du ritningar och är tillgänglig för teknisk konsultation under projekteringsfasen. Under byggskedet är du beställarens representant som kontrollerar och reglerar entreprenörens arbete, men också hjälper till att styra mot bra lösningar som utförs i samverkan med entreprenören, projektören och beställaren. Du genomför frekventa platsbesök, håller och protokollför byggmöten m.m. Du bistår projektledaren vid ekonomiska frågor som kan uppkomma, samt kontrollerar entreprenörens mängdregleringar och månadslyft i uppdraget. Under projektets gång kommer du att ha kontakt med fastighetsägare och andra intressenter.

Dina erfarenheter

 • du har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet
 • du har minst fem års branschrelaterad erfarenhet
 • du arbetar idag på ett konsult- eller entreprenadbolag, alternativt i en beställarorganisation inom infrastruktur
 • du har erfarenhet av anläggningsentreprenader
 • du har god kunskap om AMA anläggning, entreprenadjuridik och ekonomistyrning
 • det är meriterande att ha arbetat åt kommunala beställare

Din profil

 • du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
 • du har god förmåga att kommunicera med beställare och entreprenörer i tal och skrift
 • du kan fatta snabba beslut och har förmåga att se konsekvenserna av dem
 • du är social, positiv och bidrar med engagemang och glädje
 • du är professionell, hjälpsam, pålitlig och punktlig

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Maria Mogensen, VD, på 070-4317844.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Rockstore Engineering AB är ett personalägt teknikkonsultföretag som grundades 1980. Rockstore erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad och specifikt mark- och anläggningsområdet. I dagsläget är vi knappt 20 anställda samt samarbetar med ett stort antal underkonsulter.

Vi arbetar främst med bygg- och projektledning inom väg och anläggning. Men vi erbjuder en mycket stor bredd av tjänster från tidiga utredningar till avslutande driftskede. Rockstore har konsulter för bland annat projekteringsledning, kalkyler, förfrågningsunderlag, upphandling, BAS-P, kontrollansvarig enligt PBL och besiktning. Genom samverkan kan vi även åta oss att utföra uppdrag inom exploateringsstöd, vibrationsmätning, riskanalys, geodetisk mätning, landskapsarkitektur, trafiklösningar med mera. Exempel på arbetsområden vi är verksamma inom är gata, spårväg, park, lekplats, hamn- och kajanläggning samt ledningar (VA, fjärrvärme, gatubelysning).

Rockstore Engineering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup