Hoppa till innehåll
Omni logotyp

Är du vår nya Office Manager?

Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vår superadministratör Märta har hållit minutiös koll på redaktionernas bemanning och scheman och varit oljan i det administrativa maskineriet. Och, inte minst, sett till att vi har en fantastisk arbetsmiljö. Nu flyttar Märta till Malmö och vi söker hennes ersättare.

Din största och viktigaste arbetsuppgift är att du är schema- och bemanningsansvarig, vilket innebär att du löpande lägger scheman och löser bemanning på vår 30 redaktörer starka redaktion. Det är ett arbete som inte sällan påverkas av nyhetsläget och arbetet sker i nära samarbete med Omnis och Omni Ekonomis redaktionschefer.

Dina arbetsuppgifter innefattar också annan administration på redaktionen och i bolaget, exempelvis att förbereda konferenser, resor, event och utskick. Ibland assisterar du också vår chefredaktör/vd med administrativa uppgifter. Du arbetar också kontinuerligt med att utveckla och förbättra vårt kontor och vår arbetsmiljö, ett arbete som idag präglas av helt nya utmaningar och möjligheter i och med distansarbete.

Man kan säga att du ska bidra med oljan i Omnis redaktionella maskineri och inte sällan vara spindeln i nätet i bolaget. Ena dagen är det sommarschema och semestrar som ska lösas, nästa dag ska alla redaktörer utrustas med nya skärmar, och dagen därpå planerar du för den stora sommarfesten ute i Stockholms skärgård.

Vi fäster stor vikt vid din sociala kompetens, liksom din förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och att alltid söka ny kunskap. Vi eftersträvar att vara en diversifierad arbetsplats och det är en extra fördel om din bakgrund kan bidra med fler perspektiv på Omni.

Vi tror att du...

  • är en strukturerad och mycket noggrann.
  • gillar variation. Du ser de saker som behöver göras och att räds inte att kavla upp ärmarna och få mycket gjort.
  • har administrativ yrkeserfarenhet och/eller relevant akademisk utbildning.

Hos Omni är...

  • alla medarbetares insatser, kunskap och idéer lika mycket värda. Det har skapat en stark och prestigelös företagskultur.
  • entreprenörsandan viktig för att skapa en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö.
  • vi 45 medarbetare som trivs ihop i samarbetet mellan journalistik, affär och produktutveckling. Vi trivs helt enkelt att arbeta ihop och det ger bästa resultat.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi arbetar med löpande urval, så tjänsten kan vara tillsatt innan sista dag för ansökan. Sista dagen för ansökan är 21 april.

Omni logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Omni har varit live på svenska mediemarknaden sedan 2013 och drivs som ett eget bolag inom Schibstedkoncernen. I dag är Omni en av Sveriges största nyhetstjänster och erbjuder läsarna ett unikt sätt att uppleva nyheter. 2017 lanserades Omnis systersajt Omni Ekonomi som riktar sig till Sveriges ekonomiläsare och som ritat om affärsmediekartan.

Omni har prisats med en lång rad utmärkelser, bland annat som Europas bästa nyhetstjänst i mobilen (Wanifra Digital Media Award) och Årets bästa nyhetstjänst i Sverige (Mobilgalan).

Omni är både en redaktionell och teknisk innovation och den primära plattformen är mobilen. All utveckling sker tillsammans med läsarna och på Omni arbetar IT, redaktion och sälj i ett unikt tätt samarbete med varandra. Precis som Omni hela tiden söker nya redaktionella och tekniska lösningar åt läsarna lägger vi lika stor innovationskraft på att göra det åt annonsörerna.