Hoppa till innehåll
SEB logotyp

Java-utvecklare till SEB i Stockholm

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Java-utvecklare hos SEB i Stockholm arbetar du med moderna tekniker för att upptäcka och stoppa penningtvätt!

Som en del av Financial Crime Prevention hos SEB Kort är du en nyckelspelare i SEB:s brottsförebyggande arbete. Detta är ett högprioriterat område och ditt arbete bidrar till både bankens utveckling och samhället i stort. Vi har dessutom påbörjat arbetet med att utveckla helt nya lösningar från grunden där du är med och påverkar vår väg framåt.

Vi erbjuder dig
  • Agila och moderna arbetssätt.
  • En nära organisation och öppenhet för att dela idéer, åsikter och synpunkter.
  • Omfattande utbildnings- och lärandemöjligheter.
Det här gör du hos oss

Som Java-utvecklare tillhör du ett nytt team på SEB Kort som arbetar med att bekämpa finansiell brottslighet genom att göra relevant data tillgänglig och användbar för att upptäcka penningtvätt. Vi utvecklar och förvaltar befintliga system inom AML (Anti-money laundering) samtidigt som vi ska bygga helt nya lösningar från grunden som ska kunna driftas i Google Cloud. Vi är i startgroparna av detta arbete och alla svar finns inte idag, utan en del av vårt dagliga arbete är att tillsammans hitta nya vägar framåt.

Vi arbetar med Java 21 och Spring Boot. Vidare arbetar vi med Angular, React och Next.js samt verktyg för DevOps och Infrastructure as Code.

Ditt team och arbetsplats

SEB Kort Bank AB är det ledande kortföretaget i Norden. Förutom våra egna varumärken arbetar vi med välkända varumärken i flera samarbeten för både privat- och företagskunder. Du kommer tillhöra ett agilt utvecklingsteam bestående av utvecklare, Tech Lead, testare och Produktägare.

SEB tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. Utöver 4 500 arbetsplatser rymmer vårt kontor på nästan 100 000 (!) kvadratmeter gym, restauranger, cykelgarage och terrass åt nästan alla väderstreck.

Mer om dig

Vi söker dig med minst fem års arbetslivserfarenhet som utvecklare där du har arbetat med Java 17 eller senare och med moderna frontend-ramverk som exempelvis Angular eller React. Du har kunskap inom DevOps och arbetssätt för att effektivisera produktions- och leveransflödet. Det är meriterande med erfarenhet av Spring Boot, Kafka/Pubsub och molnlösningar men inte ett krav.

Som utvecklare hos oss kommer du ha stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer. För att lyckas i rollen är du därför initiativtagande med en stark vilja att utforska, testa och implementera nya lösningar. Vidare trivs du med att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till andra. Du är flytande i svenska och engelska.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad?

I den här rekryteringen har SEB valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
SEB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi har alltid trott på att förverkligandet av goda idéer är avgörande för framtiden. Oavsett var vi befinner oss i världen, så arbetar vi tillsammans för att skapa en positiv framtid genom ansvarsfull rådgivning och kapital. Vi strävar efter att göra skillnad för kommande generationer. SEB är en plats där du kan stanna och växa, med obegränsade karriärmöjligheter inom hela organisationen. Är du redo för en ny utmaning? Då har vi en spännande öppning för dig!

Välkommen till vår inkluderande kultur där gemensamma värderingar inspirerar och lyfter vårt team. Vi värdesätter mångfald och strävar efter att alla medarbetare ska känna sig sedda, hörda och uppskattade.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB: www.sebgroup.com/career