Hoppa till innehåll
PostNord Strålfors logotyp

Javautvecklare till PostNord Strålfors i Stockholm

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du som Javautvecklare vara i en innovativ miljö med modern teknik i fokus? Välkommen till PostNord Strålfors i Stockholm!

Som Javautvecklare hos oss på PostNord Strålfors får du möjlighet att jobba med modern javautveckling där vi ligger i framkant med ex openshift och mikrotjänster. Här får du vara med och jobba både operativt och strategiskt där du har stora möjligheter att själv påverka rollen och produktens utveckling.

Vi erbjuder dig
  • En flexibel arbetsgivare som värnar om ditt mående och utveckling.
  • Vara en del av en varm och prestigelös kultur som har fokus på att göra bra produkter som påverkar många människor.
  • Arbeta med moderna tekniker och vara med på PostNord Strålfors storsatsning av modernisering av applikationer och tjänster.
  • Fina förmåner i form av friskvårdbidrag, kompetensutveckling, pensions- och försäkringsavtal mm.
Det här gör du hos oss
  • Jobbar inom Payment som är ett avgörande område för PostNord Strålfors.
  • Testar och experimenterar nya tekniker för att hålla produkten i framkant.
  • Utvecklar tjänster enligt DevOps principer.
  • Arbetar med tjänstebaserad arkitektur.
  • Samarbetar med ditt team där vi gärna par och mobprogrammerar för kunskapdelning och nytänk.
Ditt team och arbetsplats

Vi sitter högst upp i moderna byggnaden Arken i Solna, precis utanför centrala Stockholm. Du kommer arbeta i ett utvecklingsteam som består av Utvecklare, Scrum Master och Produktägare.

Vi erbjuder en hybridlösning där du både kan jobba på plats och remote.

Mer om dig

För att trivas i rollen tror vi att du som person värderar samarbete högt, är driven och ansvarstagande. Vi ser att du har god erfarenhet och hög kunskap inom javautveckling. Det är positivt om du har har kunskap inom SpringBoot (eller motsvarande), Mikrotjänstorienterad arkitektur och erfarenhet av DevOps-principer.

Det är också meriterande om du arbetat med Openshift och Kubernetes eller motsvarande. Har du kunskap av någon Frontend-utveckling är det positivt men inget krav. Du är intresserad av teknik och systemutveckling samt har relevant utbildning.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
PostNord Strålfors logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PostNord Strålfors är en viktig del av samhällets kommunikationsinfrastruktur och vi hanterar årligen över en miljard kommunikationsmeddelanden och fakturor åt våra kunder i Norden. Vår målsättning är att vara våra kunders strategiska partner för digitalisering och vi utvecklar kontinuerligt vårt erbjudande och vår nordiska plattform. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och det är våra 700 kollegor som varje dag möjliggör vår framgång. PostNord Strålfors är en del av PostNord-koncernen, den ledande leverantören av kommunikations- och logistiktjänster i Norden.

Vi har en kultur som kännetecknas av öppenhet, starka samarbeten, omtänksamhet och god kommunikation, och vi vet att mångfald och inkludering är en nyckelfaktor för att möjliggöra innovation och nytänkande.

Var med och skapa framtiden. Vi är idag mitt i en expansiv fas där vi vill ha med dig som vill vara med på, och bidra till, vår förändringsresa.