Hoppa till innehåll
ICA logotyp

Delivery Lead till ICA i Stockholm

Ansök nu
Kom till oss och bidra till att två av våra kundnära team för ica.se har ett bra flöde i sin utveckling!

Du kommer att jobba med ett gäng härliga och kunniga kollegor. För oss är det viktigt att det är roligt att jobba och vi vet att ett välmående på topp, bygger grunden för bra och snabba leveranser. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att reflektera och genomföra förändringar där det behövs. Vi söker därmed en Delivery lead till två av våra team.

Vi gillar bra samarbeten, våra kunder och innovation för lärande. Vi har tillit och när vi gör fel stöttar vi varandra och bygger vidare på vår kultur. Vi är stolta över att jobba med viktiga och roliga produkter som används av väldigt många människor, väldigt ofta, i detta avlånga land. Vill du vara med oss på dagarna?

Vi erbjuder dig
 • En familjär kultur som genomsyras av prestigelöshet med hjälpsamma, kunniga och självgående kollegor
 • En händelserik vardag med möjlighet att hjälpa teamen utveckla eftertraktade produkter och funktioner hos våra kunder och handlare, som driver mot uppsatta effekter
 • En viktig roll för att justera arbetssätt, röja hinder och skapa en tydlig planering för teamen
 • Möjligheten att arbeta på ett välkänt företag som prisas för sitt miljö- och jämställdhetsarbete
Det här gör du hos oss

Du har en central roll i planering och prioriteringen av teamens arbete. Här kommer du bl.a:
 • Vara navet i teamen där du med kommunikation, lyhördhet och tydlighet ser till att teamen har ett bra flöde i sin utveckling
 • Bidra till att teamen arbetar effektivt, driver mot uppsatta effekter och säkerställer en stabil förvaltning
 • Arbeta tillsammans med teamen för att planera och implementera löpande förbättringar
 • Äga backloggen i samarbete med teamen och ansvara för att en uppdaterad plan finns tillgänglig i jira
 • Möjliggöra så att teamen har rätt förutsättningar att utföra det dagliga arbetet, undanröja hinder och facilitera eller delegera lämpliga agila möten
 • Coacha teamen i deras kontinuerliga förbättringsprocess och stötta dem i att vara självorganiserade
 • Synkronisera beroenden med andra team och intressenter och samverka med Product Manager för tydliga övergripande prioriteringar
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra avdelningen Acquisition & Loyalty inom Customer Solutions och de team som arbetar med inbound experience för ica.se och ICA Appen. De två team du kommer att jobba med arbetar uteslutande med ica.se.

Båda teamen består av utvecklare och UX. Du kommer även att jobba nära Product Manager, andra Delivery Leads, Testlead samt din chef vid behov av stöttning. Du kommer utöver ovan kunna ge och hitta stöd i ett forum med andra Delivery Leads där man ses för att dela utmaningar, erfarenheter och hitta synergier.

Team Content ansvarar övergripande för startsidan, header, footer, butiksväljare, butik- och profil-sidor samt inspiration- och kundservicesektionen. De har även ansvaret för CMS-verktyget Optimizely samt dess bildplugin. Team Utforska ansvarar övergripande för sökmotorn bakom trafikdrivande sidor, globalsöket, ica.se/recept, ica.se/butiker samt inköpslistan.

Inom Customer Solutions finns det 10 utvecklingsteam i Solna och 7 utvecklingsteam i Borås. Vi har stödjande funktioner med ux, visual design, digitala analytiker, arkitekter, devops samt delivery manager. Våra värderingar innefattar att vi är modiga tillsammans, ser storheten i enkelheten och att stabilitet skapar möjligheter.

Vårt moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, café och lounge. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att både jobba hemifrån och träffas på kontoret.

Mer om dig

Vi söker dig som motiveras av att hjälpa team framåt där du använder din kommunikativa förmåga för att skapa tydlighet i prioriteringar och din organisatoriska förmåga för att koordinera mellan olika team och intressenter. Du har en förmåga att lära dig förstå lösningar så pass så att du kan se beroenden och i det förenkla planeringen.

Att arbeta med två team kräver struktur på ditt eget arbete, en förmåga att prioritera och be om hjälp. Du tycker att det är kul att vara en central punkt med många kontaktytor. Du drivs av att agera som en möjliggörare för teamen och kan coacha och inspirera dem i att vara självorganiserande.

Vi tänker att du tidigare haft rollen som Scrum Master, Delivery Lead, Produktägare eller liknande, gärna med ansvar för komplexa produkter med många beroenden.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
ICA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.