Hoppa till innehåll
KG Knutsson AB logotyp

Distriktschef

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktschef till södra Stockholm - Östergötland

Vill du arbeta med kundprojekt i ett marknadsledande bolag? Som distriktschef hos oss arbetar du med våra kunder, som består av bilåterförsäljare och deras verkstäder. Är du vår nästa kollega?

Vi erbjuder
KGK är ett mycket väletablerat, stabilt och välmående svenskt bolag. Vi erbjuder en kultur som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vårt mål är att vara en oslagbar arbetsgivare och den marknadsledande leverantören med marknadsmässiga bra villkor till våra medarbetare.

Vad har Petra Binken, marknadschef Autoexperten, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag kommer sedan tidigare från däckbranschen och lockades till KGK för att få jobba för en svensk och privatägd arbetsgivare, då jag aldrig testat den kombinationen förut. Jag tänkte att deras korta ledtider och snabba beslut skulle passa mig väldigt bra. Företagets framtid ser mycket bra ut. I tider som nu jobbar vi i rätt bransch där underhåll av fordon är av större vikt än någonsin.

Jag har roligt varje dag på jobbet, får möjlighet att utvecklas och jobbar i en väldigt trivsam atmosfär med ett superbra team. Varje person räknas och det du presterar gör skillnad varje dag."

Vad tycker Linus Gustafsson, Key Account Manager, om företaget?

"Jag har haft KGK som leverantör i över åtta år. Har alltid förstått att det är ett fint företag i grunden och känt att KGK är ett företag man ska jobba för. Här finns kundfokus och långsiktighet! Det är svårt att uppnå, men KGK har verkligen lyckats.

Att få vara en del av KGK och dess historia är motiverande men också utvecklande. I en bransch som svänger mycket så känns det tryggt att arbeta på ett företag som är så breda. Med korta beslutsvägar, högt till tak och platt organisation ser jag att KGK kommer växa ännu mer.” 

Arbetsuppgifter
Vi söker en distriktschef till vårt team med ansvar för kunder inom affärsområdet bilhandel. För att lyckas i rollen förutsätter det att du har förmåga att hantera långsiktiga kundrelationer, skapa förtroende och hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning till kunder och medarbetare.

Som distriktschef kommer du att:

  • Självständigt driva hela säljprocessen
  • Bearbeta befintliga men även nya kunder för att skapa långvariga affärsrelationer
  • Ta in förfrågningar, skriva offerter samt följa upp och avsluta affärer
  • Löpande hålla dig informerad om marknaden, konkurrenter och kundprojekt

Din profil
Du som söker rollen som distriktschef är självgående och driven med förmåga att se lösningar och affärer ur kundernas perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande tjänst och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Du rapporterar till försäljningschefen inom bilhandel och du utgår hemifrån. 

  • Strukturerad och noggrann
  • God IT-vana, främst inom Officepaketet
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Du bor lämpligt inom distriktet 
Tveka inte att skicka in din ansökan om du känner du igen dig ovanstående beskrivning, urval sker löpande.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Alexandra Munoz, 08-51481645, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
KG Knutsson AB tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter inom transportbranschen. Vi erbjuder en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och noggranna distribution. Vårt sortiment är bland det bredaste i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 1300 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 4 miljarder SEK.

Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.

KG Knutsson AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup