Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Development Representative till Coredination

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du relationsskapande och drivs av att nå mål samt göra affärer? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och vill du bli en del av ett familjärt bolag som erbjuder SaaS-lösningar för bygg-, fastighets- och transportsektorn. Coredination växer och söker nu en Sales Development Representative till kontoret i Stockholm. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coredination.

Om företaget

Coredination startade 2010 och är en del av SmartCraft-koncernen, en framstående leverantör av SaaS-lösningar och tjänster för bygg-, fastighets- och transportsektorn i Norden. Med över 115 000 användare och ett team på cirka 200 anställda fördelade på 15 kontor i Sverige, Norge & Finland, arbetar SmartCraft-koncernen och Coredination tillsammans för att stödja och förbättra företags verksamhet över hela regionen. Genom att samla allt arbete på en plattform kan företag enkelt planera, schemalägga och utföra arbetsuppgifter med maximal effektivitet. Dessutom möjliggör den interaktiva och dynamiska schemaläggningen för personal och jobb en flexibel anpassning efter företagets behov och resurser.

Coredination växer och är nu i behov av deras första Sales Development Representative till kontoret i Stockholm. Du blir en del av ett sammansvetsat och familjärt team på 10 personer där beslutsvägarna är korta och utvecklingsmöjligheterna stora. Då rollen är ny får du möjlighet att vara med och påverka och sätta standarden, samtidigt som du är med och bidrar till en arbetsplats som präglas av glädje och gemenskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Development Representative på Coredination ansvarar du för försäljningsprocessen genom att identifiera leads, prospektera, boka möten med potentiella kunder och hålla första presentationsmötet. Du ansvarar för den första kundkontakten innan du skickar dem vidare till Customer Sucess Manager som fördjupar behovsanalysen med kunden. Du vänder dig främst mot åkerier och företag inom transportsektorn där du gör en behovsanalys och anpassar försäljningen efter varje potentiell kunds specifika behov. Du arbetar nära Customer Success Manager och är en viktig bidragande del till företagets tillväxt och framgång. Som Sales Development Representative är du Coredinations första kontaktpunkt till kunden och sätter standarden och kvaliteten för resten av kundrelationen.

* Identifiera och kontakta leads
* Prospektera, boka möten och hålla det första presentationsmötet
* Bygga trygga relationer med kunderna och sätta standarden för resten av kundrelationen
* Samarbeta nära med Customer Sucess Manager

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetslivserfarenhet inom B2C- och/eller B2B-försäljning
* Meriterande med erfarenhet av SaaS eller byggbranschen
* Intresse för IT/software/teknik
* Meriterande med B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen är du relationsskapande och har ett starkt driv. Du är social och arbetar engagerat där du ser vikten av att arbeta och skapa långsiktiga kundrelationer. Vidare är du självklart intresserad av försäljning och har en vilja att utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Du är en lagspelare som trivs i samarbete med andra kollegor. Denna position erbjuder stora möjligheter till utveckling i Sverige och även i Norden för dig som har ambitioner att bygga en karriär!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Fast grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.