Hoppa till innehåll
Loomis Sverige AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
07 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Account Manager till Stockholm / Mälardalen

Har du erfarenhet från t.ex. restaurang, retail, leverantörs- och/eller grossistledet, och vill använda dina kunskaper till att skapa långsiktiga affärsrelationer? På Loomis förenar vi teknologi med branschkunskap för att erbjuda innovativa betalningslösningar till restauranger, caféer och handlare. Om du delar vår passion för service och försäljning kan du vara vår nya Account Manager till avdelningen Loomis Pay!

Om tjänsten
Som Account Manager bearbetar du nya kunder främst genom direktförsäljning via personliga besök för att sälja abonnemang på kassasystem, terminaler och inlösen. Kunderna är framför allt mindre och medelstora handlare och företag inom restaurang, café och retail. En viktig del av arbetet är att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Du har också ett fokus på nybearbetning för att kunna nå uppsatta försäljningsmål. 

Säljprocessen består generellt av att bygga upp kundbas, planera, boka och genomföra kundmöten, förhandla samt skriva offerter och stänga affärer. Affärerna sker oftast med ägaren själv. En säljcykel tar mellan en vecka och några månader. Som Account Manager har du hjälp av CRM verktyget Salesforce och vi mäter framgång utifrån nyckeltal som antal bokade möten, offerter ut, stängda affärer och kunder live.

Lämplig bostadsort är inom Stockholms län.

Vad har Gustav Berglund, Head of Loomis Pay Sweden, att säga om tjänsten och företaget?

"Loomis Pay står inför en rejäl tillväxtresa där vi behöver rätt attityd och personlighet på plats till vårt lag. Jag kan lova dig ett högt tempo och en dynamisk arbetsplats där du kommer att utvecklas snabbt under mitt ledarskap."

Din profil
Vi söker en engagerad individ med erfarenhet inom retail, restaurang eller liknande branscher för en spännande roll som Account Manager. För att trivas och lyckas i denna roll är det fördelaktigt om du har kunskap om system som Salesforce, IFS eller liknande. Erfarenhet av att sälja betalningslösningar och generella SaaS-produkter är också mycket meriterande.

En utbildning från IHM eller motsvarande KY/YH-utbildning ses också som starkt meriterande och kan bidra till din framgång i rollen.

  • Erfarenhet från B2B- och fältförsäljning
  • God system- och datorvana
  • God förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och vara drivande mot uppsatta mål
  • God samarbetsförmåga och social kompetens
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Flytande svenska och engelska
Tjänsten som Account Manager kräver att du är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar. Vi gör säkerhets- och bakgrundskontroller på alla våra medarbetare. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Loomis har även klivit in på den digitala betalmarknaden. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med både kassasystem och betalningar som hjälper handlare, restauranger och butiker att driva och växa sina företag genom en och samma leverantör.

Inom Loomis tror vi på mångfald och inkludering. Genom vår slogan "All Welcome" tar vi ställning som en inkluderande arbetsgivare och aktör i samhället. Här är alla medarbetare välkomna. Och alla våra kunder ska kunna betala på det sätt som passar dem - oavsett om det är kontanter, kort eller digitalt. 

Loomis Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup