Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
08 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Administratör till Täby 

Är du en positiv person som tycker om struktur att vara en del av ett lag? Vi söker nu en administratör till vår Serviceavdelning. 

Du kommer att jobba i en arbetsgrupp bestående av servicekoordinatorer, orderberedare och servicechef, varav ditt närmsta team består av tre personer. Vi sitter i moderna lokaler i Täby och här på vårt huvudkontor arbetar 30 personer. 

Om jobbet:
Som administratör jobbar du huvudsakligen med hantering av serviceorder, kundupplägg och fakturahantering. Rollen innebär också en viss hantering av serviceavtal, bokning av material m.m. 

Dina egenskaper:
Vi söker dig som är strukturerad, flexibel och har vana av att arbeta självständigt. Du vill gärna hjälpa andra och anstränger dig för att leverera såväl resultat som lösningar. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga både inom den egna avdelningen och även med kollegorna på övriga avdelningar.

Dina kunskaper:

  • gymnasial utbildning eller högre
  • talar och skriver obehindrat på svenska
  • förstår och kan kommunicera på engelska
  • god datorvana
  • erfarenhet av administrativt arbete, ex som administratör, ordermottagare, innesäljare, säljsupport eller liknande  

  • Vad har Magnus Wester, Servicechef att säga om hur det är att jobba på Kaeser? 

    "Kaeser är det 100-åriga familjeföretaget med betoning på familj. Idag är det familjens tredje generation som långsiktigt driver oss mot en stabil framtid. Jag har själv arbetat drygt 20 år i företagets serviceorganisation och har aldrig haft en dålig dag!

    Vi försöker alltid arbeta flexibelt och vara snabba i våra beslut och agerande. Att ge kollegorna frihet i arbetet är mycket viktigt för mig. Vi har ett gemensamt uppdrag och tydliga rutiner. Hur en individ eller grupp utifrån dem tar sig an uppgiften är för mig ganska oviktig, det viktigaste är att uppgiften blir löst och att personen eller gruppen är nöjd och stolt med resultatet.

    Att kollegor trivs och har roligt på jobbet är A och O för framgång. Jag brukar ofta vilja att gruppen stannar upp och tänker på hur långt vi kommit, hur bra vårt team och vårt samarbete fungerar. Jag upprepar ofta hur stolt jag är över att leda en grupp som denna!"

    Vi erbjuder dig
    Ett fritt, omväxlande och självständigt arbete där du får vara en del av ett positivt och drivet team.
    Vi erbjuder också goda möjligheter till personlig utveckling och det finns även möjlighet att genomföra vissa uppgifter på distans.
    Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.  Tillträde snarast enligt överenskommelse.

    Vill du veta mer?
    Kontakta då Teamleader Josefin Stenberg 0730 - 98 25 81, josefin.stenberg@kaeser.com eller Servicechef Magnus Wester på 08-544 44 335.
    Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

    Vi håller intervjuer löpande, skicka därför din ansökan snarast.

    Är du mer nyfiken på vad jobbet innebär? Här kan du se en film om vad vår Servicetekniker Mats säger om sitt jobb (och du ser även glimtar av vårt kontor):
     https://youtu.be/NN2nF5_9ruI 

    Please accept marketing-cookies to watch this video.
    KAESER KOMPRESSOREN är en av de världsledande tillverkarna och leverantörerna av produkter och tjänster inom området tryckluft. Kaeser grundades 1919 som maskinverkstad och producerar idag vid två produktionsanläggningar i Tyskland. Företaget sysselsätter cirka 8000 medarbetare världen över. 
     
    Kaeser Kompressorer AB logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    08 november 2024 (60 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.