Hoppa till innehåll
Markismotor Norden AB logotyp

Teknisk support

Publiceringsdatum
11 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Teknisk support till Nynäshamn

Är du serviceinriktad, social och kommunikativ med ett tekniskt intresse? Markismotor Norden söker medarbetare som ska axla rollen som teknisk support!

Arbetsbeskrivning 
Rollen som teknisk support hos oss innebär att du tillsammans med dina kollegor har som främsta gemensamma mål att ge våra kunder marknadens absolut bästa service och kvalitet. Som teknisk support stöttar du både återförsäljare och elektriker. Din arbetsplats finns på kontoret i Nynäshamn.

Vi erbjuder
Vi står inför en spännande och expansiv fas och söker en ny kollega som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Som teknisk support får du en central roll i en familjär organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder marknadsmässiga bra villkor och friskvårdsbidrag.
 

Vad har Marie Näslund, administratör, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag jobbade tidigare på en redovisningsbyrå, där jag tog hand om Markismotor Nordens bokföring. För sex år sedan började jag, Cecilia och Henrik prata om att jag skulle börja hos dem i stället, och på så sätt hamnade jag här.

Det som är mest stimulerande med mitt jobb är att det är väldigt omväxlande med varierande uppgifter. Det är skönt att kunna bryta av och göra olika saker. Mina förmiddagar spenderas oftast med att lägga in order och sedan packa och boka frakter, fakturera samt göra betalningar och bokföring mm."

Vad tycker Carl Gustaf Lager, säljare/support?

"Jag har varit med min far på jobbet sedan jag var liten och även sommarjobbat här på Markismotor Norden AB. Efter skolan jobbade jag som dykinstruktör några år men när jag kom hem kändes det naturligt att börja jobba här.

Under sommarhalvåret är jag till största del på kontoret och supportar. Mellan september-februari är jag även ute och säljer och träffar kunder. Att göra lite allt möjligt passar mig perfekt! Det mest stimulerande med jobbet måste vara att lyckas lösa ett riktigt stort eller konstigt problem. Det kan också vara när jag lyckas få till en riktigt stor affär som jag har jagat länge."

Din profil
Vi tror att du som söker rollen som teknisk support har erfarenhet från en liknande roll och trivs med ett varierande och flexibelt arbete där man ofta får prioritera om sin dagliga agenda för att kunna bemöta våra kunder på bästa sätt.

Du drivs av att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med dina kollegor och har ett stort engagemang som smittar av sig. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Som person är du prestigelös, välorganiserad och gillar att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt.  

Vi ser också att:

  • du är självgående, driven och förtroendeingivande
  • du är bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Du når Alexandra på 08-51481645.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering och kommer börja intervjua i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Markismotor Norden är en del av Becker. Redan 1921 arbetade de båda företagsgrundarna Emil och Adolf Becker på lösningar som skulle göra vardagen lättare för deras kunder. En särskild milstolpe i vårt företags historia är år 1965. Vid den tiden började Becker utveckla och producera portmotorer och tillhörande styrenheter speciellt för industrin. År 1971 utökade vi vårt produktsortiment till att omfatta rörmotorer för jalusier och solskyddssystem. Utvecklingen och tillverkningen av elektrisk och elektronisk styrningsutrustning inleddes också.

Motorer har alltså sedan länge varit vår drivkraft - vilket gjorde att vår produktsortiment fortsatte att utvecklas. År 2000 tillkom till exempel de första enheterna med inbyggd radiomottagare. 2013 nåddes ytterligare en viktig milstolpe med det dubbelriktade fjärrstyrningssystemet B-Tronic och vår centrala hemautomatisering CentralControl. 

Marknaden för smarta hem börjar växa - numera har den etablerats en rad olika lösningar som är kompatibla med Becker. Våra motorer kan styras till exempel via FRITZ!Box, homee eller mediola. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder ännu mer livskvalitet, säkerhet och komfort: genom intelligent automationsteknik som gör vardagen enklare.

Läs mer: https://www.becker-antriebe.com/se/

Markismotor Norden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup