Hoppa till innehåll
Intility AS logotyp

Sales & Business Development Manager

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara en del av ett världsledande IT-företag i stark tillväxt som du kan känna dig stolt över att representera? Är du redo för att direkt påverka företagets framgång och expansion på den svenska marknaden? Har du förståelse för gränssnittet mellan IT och business och ständigt ser möjligheter med digitalisering? Då kan du vara den Sales & Business Development Manager vi söker till vårt team i Stockholm.

Intility är känt för attleverera en komplett och industrialiserad IT-plattform som en tjänst, och är en katalysator för digitalisering. Intility har ansvar för 650 företags hela IT-miljöer, och har 50 000 användare på 2 500 platser i Skandinavien och resten av världen. Vi består av 600 kollegor med en genomsnittsålder på 28 år, som arbetar tillsammans för att underlätta digitaliseringen av morgondagens företag och utveckla värdefulla lösningar.

I takt med vår starka tillväxt söker vi nu en Sales & Business Development Manager för att bli en grundpelare i vår svenska organisation och vårt kontor i Stockholm. Du är proaktiv, initiativtagande, självgående och redo att arbeta hårt för att fylla en central roll i företagets expansion på den svenska IT-marknaden. Den ideala kandidaten ser möjligheter i stället för hinder och drivs av att kontinuerligt sträva efter förbättring och innovation, tillsammans med ett team av skickliga kollegor.

Viktiga uppgifter kommer att vara:
  • Identifiera och bearbeta potentiella kunder, partners och affärsmöjligheter
  • Bidra till, och efter hand leda, komplexa anbudsprocesser och förhandlingar i privata och offentliga upphandlingar
  • Utveckling och implementering av marknadsföringsstrategier
  • Vidareutveckling av Intilitys tjänster i linje med marknaden och trender
  • Resor i samband med möten med potentiella och existerande kunder runt om i Sverige.
Vår platta organisationsstruktur erbjuder dynamiska arbetsförhållanden och stora möjligheter till personligt initiativ och utveckling. Vi arbetar i en tvärvetenskaplig miljö där kunskapsdelning är en av våra nycklar till framgång, och där IT och teknologi är kärnan i verksamheten.

Även om du blir en av de första kollegorna på kontoret i Stockholm, kommer du alltid jobba nära många av dina 600 kollegor på våra övriga kontor och förväntas regelbundet samarbeta och delta i utbyte av idéer och erfarenheter. Intility både underlättar för och önskar att du ibland besöker vårt huvudkontor i Oslo, för att främja både det sociala och professionella utbytet. Den första delen av din anställning sker i Oslo över en period på 3-6 månader, för att bekanta dig med kollegor och företaget, samt deltagande på Intility Academy. Intility står då för resekostnader och boende.

Vi söker dig som har:
  • Masterexamen inom ekonomi, teknologi, projektledning, juridik eller liknande
  • Gärna 1-5 års erfarenhet från privata och offentliga upphandlingar, projektledning, försäljning, konsultföretag eller liknande. Men även nyutexaminerade kan söka.
  • Väldigt god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska
  • God förmåga att förstå och analysera komplex information
  • Hög grad av nyfikenhet
  • Intresse för skärningspunkten mellan IT och business
  • Villighet att hjälpa och stötta dina kollegor
  • God förmåga att organisera och planera
  • Förmågan att få med dig andra för att lösa problem och utmaningar
Hos oss:
  • Representerar du ett koncept som du är stolt över
  • Får du kontinuerligt öka din kunskap genom Intility Academy
  • Blir du, med stöttning från dina kollegor, kastad ut i utmanande arbetsuppgifter från dag ett
  • Är du betydelsefull, eftersom din kunskap är avgörande för Intility
  • Blir du en del av ett energiskt företag med många sociala evenemang
  • Får du en rad sociala och personliga förmåner som hjälper dig att trivas på jobbet
  • Får du en unik möjlighet att vara tidig in och bli en viktig del av Intilitys tillväxt och utveckling på den svenska IT-marknaden
På Intility är vi angelägna om att alla anställda ska trivas på jobbet och tillsammans med sina kollegor. Vi erbjuder därför olika sociala och kompetensutvecklande arrangemang under hela året. Du får även tillgång på våra lägenheter på sommar- och vinter-resorterna med spa på Kragerø och Norefjell som kan besökas tillsammans med såväl kollegor, som familj och vänner.

Uppstartsdatumet är flexibelt och vi tar gärna emot kandidater som antingen har möjlighet att starta redan nu eller senare.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill arbeta på ett företag där du verkligen kan göra skillnad, ser vi fram emot din ansökan. Skicka in din ansökan, med CV, personligt brev och betyg från gymnasium och universitet/högskola.

Ansökningar behandlas löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Intility AS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intility är känt för attleverera en komplett och industrialiserad IT-plattform som en tjänst, och är en katalysator för digitalisering. Intility har ansvar för 650 företags hela IT-miljöer, och har 50 000 användare på 2 500 platser i Skandinavien och resten av världen. Vi består av 600 kollegor med en genomsnittsålder på 28 år, som arbetar tillsammans för att underlätta digitaliseringen av morgondagens företag och utveckla värdefulla lösningar.