Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör till Sveriges Skolledare

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en engagerad administratör som trivs med arbete i en dynamisk miljö? Har du god systemkunskap samt gillar att ge service i en roll med många kontaktytor? Då är detta tjänsten för dig! Hos Sveriges Skolledare erbjuds du möjligheten till en självständig roll med varierade arbetsuppgifter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Sveriges Skolledare. Det finns möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Sveriges Skolledare är ett fack- och professionsförbund inom Saco med över 17 000 medlemmar. Förbundet är ett renodlat chefsförbund som arbetar för att ge skolledare - Sveriges viktigaste chefer - de bästa förutsättningarna för att leda och utveckla Sveriges skolor. Genom att driva frågor om lön, arbetsmiljö och andra villkor samt vara en stark röst i samhällsdebatten, stöttar de landets skolledare i deras viktiga arbete. Kansliet består av 17 engagerade medarbetare som tillsammans bidrar till förbundets utveckling och medlemmars framgång. Du blir en del av ett professionellt och modernt förbundskansli som är i ständig utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör hos Sveriges Skolledare är du med och på olika sätt stöttar förbundet ur ett administrativt perspektiv. Du ansvarar över administrativa uppgifter som att skicka ut kallelser, hantera kursanmälningar och korrekturläsa underlag så som nyhetsbrev. I rollen uppdaterar du information digitalt på förbundets digitala ytor. Exempel på digitala källor som du använder i arbetet är hemsidan Optimizely, Teams, CRM-system och andra Microsoft-baserade program. Du hanterar även reseräkningar, bud och fakturor. En stor del av ditt arbete innefattar support och kontakt med förbundets förtroendevalda i varierade administrativa ärenden liksom förbundsdirektör och medarbetare på kansliet.

* Strukturera och organisera information digitalt
* Hantering av bud, fakturor och reseräkningar
* Kontakt och stöttning mot förbundets förtroendevalda i administrativa uppgifter
* Stötta förbundsdirektören och övriga medarbetare med löpande administrativa uppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av arbete inom administration och service
* Mycket goda kunskaper i Microsoft, främst med fokus på Excel och Teams
* Kunskap och erfarenhet av enklare bokföring och/eller hantering av fakturor och reseräkningar
* Mycket goda kunskaper i svenska, muntligt men främst skriftligt
* Meriterande med kunskap i CRM och/eller LMS-system
* Arbetslivserfarenhet från en idéburen organisation/offentlig sektor är starkt meriterande

Till den här rollen söker vi dig som är skicklig på att organisera och strukturera. Du är noggrann och har ett öga för detaljer vilket hjälper dig att notera missar, fel eller avvikelser. I den här rollen söker vi dig som trivs i en social roll och miljö. Sveriges Skolledare kännetecknas av stort fokus på laganda och samarbete och det är därför viktigt att du vill vara med och bidra till den här arbetskulturen. På Sveriges Skolledare blir du en del av ett arbetsklimat som uppmuntrar till utveckling. Förbundet söker dig som vågar utmana dig själv och ibland vågar misslyckas för att lära dig.

Övrig information

Start: 1 november
Plats: Vasagatan, nära T-Centralen. Sveriges Skolledare erbjuder möjligheten att arbeta hemifrån minst 1 dag per vecka men kontoret är för den här rollen främsta utgångspunkt.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.