Hoppa till innehåll
Bavaria logotyp

Företagssäljare BMW

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Med ett starkt resultat i ryggen har Bavaria växt ur sina lokaler, i oktober 2020 öppnade vi därför upp norra Europas största BMW-anläggning i Kista! Våra topprenoverade lokaler speglar vår kundambition; att vara överraskande annorlunda och märkbart bättre. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa, i en avslappnad men professionell företagskultur där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Rollen
Till vår anläggning i KISTA söker vi en driven Företagssäljare till vårt duktiga försäljningsteam bestående av 2 st Företagssäljare, 5 st Konsumentsäljare, en Säljledare, en Försäljningschef samt 2 st Säljsupport. Brinner du för försäljning och att skapa unika kundupplevelser kommer du trivas i den här rollen! Som Säljare är du involverad i hela säljprocessen som inkluderar företagskunder. Arbetsuppgifter innefattar b.la. att;
  • Ansvara för försäljning och lönsamhet på nya och befintliga företagskunder, med fokus på företag med tre personbilar och uppåt.
  • Proaktivt arbeta för att behålla och utveckla befintliga kundrelationer genom regelbundna kontakter och skräddarsydda erbjudanden.
  • Identifiera och bearbeta potentiella nya kunder genom strukturerad prospektering och anpassade erbjudanden.
  • Förhandla fram nya ramavtal och ansvara för avtalsförhandlingar.
  • Planera och genomföra företagsevent och aktiviteter i samarbete med teamet och samarbetspartners.
  • Hålla dig uppdaterad om marknadsutveckling, varumärken och modellprogram för att kunna ge relevant information till kollegor och kunder.
I tjänsten ingår helgarbete enligt schema.

Erfarenhet & profil
På Bavaria brinner vi för att göra det oväntade för kunden. Vi vill erbjuda våra kunder en märkbart bättre och annorlunda upplevelse av service. Vi söker därför dig som är relationsskapande, ödmjuk och lyhörd för kundens behov samtidigt som du har starkt affärsfokus och tävlingsinstinkt.

Då rollen är en senior säljtjänst söker dig som har minst fem års relevant säljerfarenhet, kanske är du idag inom en helt annan bransch och har ett brinnande engagemang för sälj och kundnöjdhet inom en bransch som håller på med premiumprodukter. Är du framåt, social, gillar att bygga relationer och samtidigt bra på att planera och strukturera det egna arbetet kommer du att lyckas i försäljningen hos oss. Du är en person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Du bra på att självständigt driva din försäljning samtidigt som du är en glad lagspelare som gillar när teamet når uppsatta mål.

Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska och vi förutsätter att du har körkort.

Om du blir en del av oss
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • Arbete med ett av världens starkaste varumärke med spännande och högkvalitativa produkter.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
  • Goda karriärmöjligheter i en utvecklande miljö av kunniga och engagerade medarbetare i en mycket stark och expansiv koncern.
  • Bra personalförmåner i form av tjänstebil, friskvårdbidrag, personalrabatt m.m.
Några ord från din blivande chef!
Jag heter Jonas Lindhé och har jobbat med bilförsäljning i drygt 20 år i olika befattningar hos olika företag och har varit Försäljningschef hos Bavaria i drygt 6 år. Jag ser jobbet som säljare som ett hantverk som ständigt går att förfina. Hur fantastiska våra bilar än är, handlar jobbet till väldigt stor del om människor och hur bra man kan bli på att bygga och bibehålla relationer med dem. Hantverket försäljning älskar jag och gör du också det kommer du att trivas här, för man trivs hos Bavaria om man gillar relationer med människor. Jag åker till jobbet med ett leende och vill du också göra det tycker jag du ska söka jobbet.

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 15/5. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Jonas Lindhé på mejladress: jonas.lindhe@bavariabil.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bilsäljare / Bilförsäljare / Personbilsförsäljare
Bavaria logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bavaria är en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.

Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).