Hoppa till innehåll
LECO Nordic AB logotyp

Teknisk Säljare finska marknaden till Leco Nordic

Ansök nu
Nu söker vi en finsktalande teknisk säljare med stor teknisk förståelse till LECO Nordic i Täby, norra Stockholm!

Gillar du att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer? Vill du vara i en tekniskt rådgivande säljarroll? Talar du dessutom flytande finska? I så fall är rollen som teknisk säljare hos LECO något för dig!

Hos LECO kommer du till ett stabilt, internationellt företag med ett välkänt varumärke där du kommer att driva värdeskapande kundrelationer. Dina kunder verkar framförallt inom basindustrin och då främst stålindustrin. Hos LECO råder en familjär stämning och gemenskap tillsammans med en professionalism och stolthet att kunna erbjuda högkvalitativa analysinstrument.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli en del av LECOs härliga team!

Ditt anställningserbjudande

Ditt anställningserbjudande
Du erbjuds en självständig roll med ansvar för kunder på den finska marknaden men där det samtidigt kan uppstå möjlighet att bearbeta eller samarbeta med kunder i övriga nordiska länder också. LECO är marknadsledande inom området analysinstrument och du kommer i huvudsak fokusera på att utöka affären hos befintliga kunder men du kommer även att etablera LECOs erbjudande hos nya kunder.

Du kommer utöka ditt professionella nätverk samtidigt som du har tryggheten av att ha en kunnig och professionell organisation i ryggen.

Dina arbetsuppgifter

På LECO vill vi skapa långsiktiga kundrelationer och vi har ett nära samarbete med kunden genom hela försäljningsprocessen och agerar konsultativt för att skapa trygghet och förtroende. Som teknisk säljare kommer du därför aktivt arbeta för att skapa och utveckla affärsmöjligheter. Du har stort fokus på att skapa värde för våra kunder. Du är med och sätter säljstrategin samt arbetar taktiskt och operativt mot tydligt uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
 • Driva försäljning av analysinstrument i Finland
 • Tillsammans med BackOffice-teamet hjälpa till med försäljning av förbrukningsvaror och servicekontrakt.
 • Agera kundsupport i applikations- och mjukvarufrågor (med stöd från övriga organisationen).
 • Ansvara för testanalys av prover som en del av införsäljning/support. Teamet på LECOs applikations- och utbildningscenter i Berlin fungerar som stöd i processen.
Värt att veta

På LECO blir du del av det amerikanskägda familjeföretagets nordiska del och på kontoret i Stockholm har du 15 kollegor varav 4 är säljare som täcker andra geografiska områden i Norden. Arbetskulturen är familjär och välkomnande och på LECO stöttar man varandra för att nå både individuella och gemensamma resultat.

Kontoret ligger i Täby, norr om Stockholm. Eftersom vi har hög närvaro hos våra kunder ska du även räkna med att du har en veckas resa per månad. Det ger dig en möjlighet att komma både våra instrument och våra kunder närmare.

LECO tillämpar en arbetstid på 37,5 h/veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:
 • är högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har kunskap inom kemi och/eller materialvetenskap
 • har ett intresse och/eller tidigare erfarenhet av säljyrket inom B2B
 • har ett intresse för kunddialogen
 • har ett intresse och/eller erfarenhet av värdeskapande försäljning
 • har B-körkort
 • har möjlighet och intresse av att resa till Finland ca 1 vecka i månaden
 • är flytande i både svenska, finska och engelska i tal och skrift
Som person är du strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du är inlyssnande och har lätt för att skapa långvariga relationer. Trots en stabil och återkommande kundbas hos LECO ser du även fram emot möjligheten att bryta ny mark och utöka kundbasen. Du är kommunikativ och har lätt för att anpassa din kommunikation till både person och situation. Du motiveras av att följa kunder under en längre säljcykel där du bygger förtroende och arbetar nära kunden för att utveckla samarbetet.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
LECO Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech