Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Principal Engineer

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en modern och innovativ miljö där din tekniska expertis gör skillnad? Här finns möjligheten att bli en del av ett produktbolag i en spännande tillväxtresa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Proposales.

Om företaget

Proposales grundades 2018 av Joakim Green som idag är VD. Joakim har byggt digitala produkter i närmare 20 år och har tillsammans med teamet lyckats skapa ett framstående offertverktyg för hotell runt om i världen. Proposales är ledande i Norden och hundratals fristående hotell och etablerade hotellkedjor använder Proposales infrastruktur för att skicka offerter. Proposales har redan lyckats nå “default alive” och finns idag i 25 länder med siktet inställt på att expandera i Europa - och därefter vidare ut i världen.

De har byggt en ny offertstandard (ersätter PDF) som gör det enkelt att skapa interaktiva och mobilvänliga offerter som dessutom kan kopplas ihop med CRM eller bokningssystem. Via Proposales kan användare besvara inkommande förfrågningar snabbare än någonsin och en inbyggd e-signatur gör offerten till ett juridiskt bindande avtal.

Nyfiken att veta mer om produkten? Här (https://proposales.com/sv) kan du läsa mer och under intervjutillfället berättar vi givetvis mer om teknikerna bakom produkten.

Nu finns en unik möjlighet att påverka Proposales framtid. Utöver en mycket utmanande och spännande roll får du ett konkurrenskraftigt erbjudande som inkluderar lön, aktieoptionsprogram, hälsoförmåner och mycket mer. Dessutom får du arbeta med otroligt kompetenta och tekniskt kunniga kollegor som har samma engagemang och passion för nya teknologier som dig!

Läs om deras mission här (https://mission.proposales.com/) - byggd av Peter (Design Engineer hos Proposales).

Arbetsuppgifter

Rollen som Principal Engineer innebär att du arbetar hands-on med utveckling av produkten tillsammans med dina kollegor. Vidare bidrar du med teknisk vägledning genom en djup och strategisk förståelse för produkten. Du ansvarar för arkitekturella beslut och för att teamet upprätthåller en hög kvalitet på det som levereras.

Du är en viktig röst i produktutvecklingen och arbetar tätt tillsammans med VD och Head of Product för strategier och tekniska beslut. Några av dina fokusområden kommer att vara:
* Teknisk vision: Tillsammans med VD äga och driva utvecklingen av offertstandarden från ett tekniskt perspektiv.
* Plattformsarkitektur: Ledande roll i teknisk utveckling och arkitektur.
* Säkerställa kvalitet: Ansvarig för mjukvarans kvalitet och utvecklingen av interna och publika API:er.
* Planering och prioritering: Samarbeta med Head of Product för att balansera kundbehov och teknisk skuld.
* Vägleda teamet: Stötta det växande teamet att arbeta effektivt tillsammans, utveckla individuella styrkor och skapa nödvändiga strukturer för att kunna hantera utmaningar. Det formella personalansvaret ligger hos Head of Product för att kunna dedikera majoriteten av tiden till utvecklingen av plattformen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av att driva storskaliga system eller projekt, gärna med erfarenhet av att ha ansvarat för den tekniska arkitekturen i en start-up.
* Gedigen kunskap och kontinuerligt uppdaterad om det senaste inom JavaScript (just nu används TypeScript, Next.js, Node.js samt React).
* Bekväm att arbeta i Vercel- och AWS-infrastruktur (RDS).
* Erfarenhet av att arbeta med SQL-databaser (just nu används Postgres), GraphQL, databasoptimering och transaktioner.
* Mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Svenska är meriterande.
* Expertis inom DevOps är meriterande.

För att trivas i denna roll bör du vara en nyfiken och initiativrik person som håller dig uppdaterad om det senaste och gärna utforskar nya tekniker och tillvägagångssätt. Det är viktigt att du kan skapa en inspirerande teammiljö där idéer delas och öppenhet värderas. Du har en naturlig fallenhet för att hitta lösningar i stället för att fastna i utmaningar. Vidare är du noggrann och duktig på att planera och prioritera uppgifter för att säkerställa att uppgifterna utförs med högsta möjliga kvalitet. Vi tror att du uppskattar friheten i din arbetsroll där du får möjligheten att komma in i en stark tillväxtfas där din expertis är avgörande för produktens utveckling!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsgatan 26, Stockholm
Övrigt: Inför anställning genomförs en bakgrundskontroll.

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Elice, på elice.ohman@bravura.se.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.