Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior systemutvecklare

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för programmering och robot-teknik? Vill du vara en del i att utveckla och digitalisera framtidens fabriker? Då tror vi att du passar i rollen som senior mjukvaruutvecklare på System 3R. Sök redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos System 3R.

Om företaget

System 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin. De är exempelvis världsledande inom formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion utförs främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA och Asien, där exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 500 Mkr och har ca 170 anställda. System 3Rs verksamhet finns i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen.

Arbetsuppgifter

Här pågår ett intressant tekniskt arbete där du, som erfaren mjukvaruutvecklare, blir en nyckelfigur. Du blir en del av ett agilt mjukvaruutvecklingsteam på tio personer och får möjlighet att vara med i ett omfattande och spännande projekt där ni skapar nästa generations mjukvara i en ny och modern utvecklingsmiljö där du kan bidra med din goda arkitekturförståelse!

I C# och Visual Studio skapar du mjukvara som styr automationsutrustning och maskiner. Du ansvarar för att hålla den modern och fri från tekniska problem. Ditt dagliga arbete innebär att utveckla och underhålla bakgrundsapplikationer samt att hantera integrationen med omvärlden och användargränssnittet genom plattformsoberoende. .NET, Maui, GIT / Azure, DevOps används flitigt för att organisera och underlätta underhåll av koden.

Utöver detta kommer du att vara involverad i att säkerställa kommunikationen mellan produkterna, externa tjänster och databaser. Dina färdigheter i C# och Git kompletteras av en pragmatisk inställning till kodbasens hållbarhet och en förståelse för effektiv testning. Det innebär stora fördelar om du har förståelse för inbyggda system eller nyfikenhet inför att lära dig mer om hårdvarufunktioner.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling som vill fortsätta inom området eller fokusera mer på lösningsarkitektur. Du blir delaktig i att utforma ny arkitektur och mjukvarulösningar, och kommer att arbeta nära produktchefen för att diskutera nya funktioner och kundönskemål.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling i backend och god förståelse för frontend-tekniker
* Gedigen erfarenhet av C# / .NET
* Har erfarenhet att designa och bygga API:er
* Obehindrad engelska i tal och skrift, svenska är starkt meriterande

Följande är meriterande:
* Kunskap i SQL-Server / MongoDB / Blazor / .NET Maui / Azure DevOps / GIT
* Erfarenhet av robot- och fabriksautomation / AMR & AGV / RFID-tekniker
* Erfarenhet att arbeta med säkerhet / user roles

För att trivas i denna roll bör du vara en nyfiken och initiativrik person som gärna utforskar nya tekniker och tillvägagångssätt. Du har en naturlig fallenhet för att hitta lösningar i stället för att fastna i utmaningar och är öppen för att söka stöd när det behövs för att ta dig framåt i dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser fördelarna med att vara en del av ett mindre team där du uppmuntras att dela idéer. Vi tror att du uppskattar friheten i din arbetsroll, där du har möjlighet att ta kommando och bana väg för den framtida generationen av mjukvaran.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Sorterargatan 1, Vällingby, Stockholm. Vi ser gärna att du är på kontoret några dagar i veckan men du har flexibla arbetstider och därmed möjlighet att planera dina dagar utifrån vad som passar dig bäst.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos System 3R.

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Elice, på elice.ohman@bravura.se.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.