Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IFS Application Specialist till Rusta

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och resultatorienterad specialist inom IFS applikationer? Vi söker dig som kan optimera våra system, stödja användare och driva tekniska förbättringar framåt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Rusta.

Om företaget

Rusta är ett av de ledande detaljhandelsföretagen som erbjuder ett brett utbud av hem- och fritidsprodukter till över 210 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vår framgång bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.

Affärsmodellen är starkt genomlysande i företagets kultur. Den baseras på enkelhet, mod, engagemang och gemenskap, och dessa värderingar speglas och stärks genom varje medarbetare. Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på sina produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Rusta har idag över 4 800 anställda med huvudkontor i Upplands Väsby. På huvudkontoret arbetar över 300 medarbetare. Alla medarbetare har såklart sin personliga anledning till att de arbetar på Rusta, men många brukar lyfta Rustas flexibilitet och ständiga strävan efter förbättring. Detta skapar en dynamisk arbetsmiljö där du erbjuds en spännande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter!

I den här rollen ingår du IT Application teamet som består av tretton medarbetare med olika specialistområden. I rollen får du arbeta nära en Service Owner inom kampanj där ni tillsammans kommer att sträva efter att optimera arbetssätt och leverans av effektiva IT-lösningar.

Arbetsuppgifter

Som IFS Application Specialist ansvarar du för att analysera och optimera finans-, inköps- och logistikprocesser. Du konfigurerar och anpassar IFS-systemet, ger kontinuerligt stöd och utbildning till användare samt felsöker och löser tekniska problem för att säkerställa smidig affärsverksamhet.

Vi söker dig med ambitioner att gå mot en lösningsarkitektroll för i den här rollen kommer dina kunskaper och vilja att designa komplexa lösningar inom IFS komma till stor nytta. Rusta har använt IFS i tio år och vill ta nästa kliv mot IFS Cloud. Detta är ett av flertalet spännande projekt som händer och vi ser att din erfarenhet och kunskap blir en nyckelroll till dessa förändringar.

* Samarbete med funktionsspecialister och användare för att förstå verksamhetens behov och krav, i syfte att effektivisera affärsprocesser
* Konfigurera, testa och ge utbildning till funktionsspecialister för att säkerställa att de effektivt kan använda affärssystemets funktioner
* Erbjuda teknisk assistans till användare genom att diagnostisera och felsöka fel och tillhandahålla lösningar för att säkerställa ett stabilt och driftsäkert system.
* Skapa och underhålla dokumentation för IFS samt generera regelbundna rapporter om användning, prestanda och problemlösningar
* Hålla dig uppdaterad med nyheter och trender, proaktivt identifiera möjligheter för processförbättringar samt samla in användarfeedback för att bidra till förbättring och utveckling av IFS

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gedigen arbetslivserfarenhet av att utveckla och designa, konfigurerar, testa och förvalta lösningar inom IFS
* Erfarenhet av arbete i IT-miljöer med stora transaktionsvolymer
* Erfarenhet av IT-arbete inom detaljhandel eller industriell erfarenhet av IT-hantering och servicemanagement i stora företag
* Kunskap och erfarenhet av relevanta ramverk (t.ex. ITIL, Agile, Scrum) och relaterade verktyg
* Obehindrad svenska samt engelska i tal och skrift
* Erfarenhet av IFS Cloud är meriterade
* Erfarenhet av roller som lösningsarkitekt är meriterande

För att trivas i rollen som Application Specialist tror vi att det faller dig naturligt att ta ansvar för att driva dina arbetsuppgifter framåt med entusiasm och självständighet. Din nyfikenhet leder dig till att aktivt utforska nya idéer och lösningar, vilket gör dig till en värdefull tillgång i teamet. Dessutom är du strukturerad och organiserad, vilket säkerställer effektivitet och noggrannhet i ditt arbete. Genom att planera och prioritera uppgifter på ett metodiskt sätt skapar du tydlighet och ordning, vilket bidrar till att uppgifter utförs med hög kvalitet.

Sammantaget är din energi, entusiasm och förmåga att leverera resultat avgörande för att lyckas i rollen. Din förmåga att ta initiativ, vara nyfiken och samtidigt hålla en strukturerad och organiserad inställning gör dig idealisk för att trivas och blomstra i rollen som Application Specialist.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bredden, Upplands Väsby - möjlighet till hybridlösning
Lön: Enligt överenskommelse

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Elice, på elice.ohman@bravura.se.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.