Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kontorschef till ledande aktör inom sakförsäkringar

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet från en ledande roll inom facility management eller liknande? Är du en närvarande och trygg ledare som brinner för att utveckla både processer och medarbetare? Då kan den här tjänsten vara något för dig. Vi erbjuder en nyckelroll i ett företag med en hjälpsam och familjär kultur, där du får möjlighet att göra skillnad.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sex månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjlighet till förlängning och överrekrytering av uppdraget.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör inom sakförsäkringar i Norden och är en del av en större börsnoterad koncern. De har verksamhet i flera länder, både i Norden och i Baltikum. Företaget erbjuder skadeförsäkringar för privatpersoner, inklusive hem, bil och hälsa, samt omfattande försäkringslösningar för företag, inklusive fordon, anställda och fastigheter. Företaget präglas av en prestigelös och hjälpsam kultur med ett högt engagemang från sina medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som kontorschef har du ett övergripande ansvar för kontorets dagliga verksamhet, med fokus på ledning av medarbetarna för att säkerställa att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Du ansvarar för ett team på tio medarbetare som är inriktade på att leverera högkvalitativ arbetsplatsservice, med målet att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder på kontoret. Därtill arbetar du med att granska och förbättra befintliga processer för att öka effektiviteten och höja kvaliteten. I rollen ingår också ekonomiskt ansvar, vilket omfattar fakturering, kontering och kostnadsuppföljning kopplat till kontorsservicen. Till sist arbetar du med externa parter bland annat leverantörer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flera års erfarenhet av personalansvar i en liknande roll inom branscher som exempelvis facility management, hotellverksamhet, coworking, administration eller kundtjänst
* God ekonomisk förståelse, till exempel inom fakturahantering, inköp eller som beställare
* Erfarenhet av att hantera externa kontaktytor
* Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande

För att trivas i rollen är du en kommunikativ ledare som kan coacha dina medarbetare att utveckla effektiva arbetssätt och strategier. Genom tydlighet och struktur skapar du förutsättningar för ständiga förbättringar och smidiga processer. Du arbetar aktivt med att stärka teamets kompetens och höja dess prestationer, samtidigt som du främjar självledarskap. Som ledare är du närvarande, ödmjuk och trygg, och vågar både fatta beslut och ställa krav när det behövs.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Placeringsort är Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.