Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

HR-konsult till Position Green med start omgående

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av HR-arbete och vill arbeta i en roll där du kan göra skillnad? Position Green söker en engagerad och erfaren HR-konsult som kan leda deras lönekartläggning framåt i en expansiv miljö. Om du är självgående, flexibel och har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag, vill vi gärna höra från dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i tre månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Position Green. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Position Green är en ledande renodlad hållbarhetspartner med ett uppdrag att revolutionera hur företag integrerar hållbarhet. Genom sin SaaS-programvara och strategiska rådgivningstjänster gör Position Greens erbjudande hållbarhet praktisk och mätbar. De stödjer företag i att snabba på sin efterlevnad av hållbarhetsregleringar samtidigt som de stärker deras konkurrenskraft och hållbara påverkan. Position Green kommer från Norden, men verkar globalt i sitt stöd till kunder att navigera och lyckas inom hållbarhet för företag.

Vill du vara en del av en ledande nordisk scaleup samtidigt som du bidrar till den globala omställningen mot hållbarhet inom företag? Position Green befinner sig i en stark scaleup-fas, och söker nu en HR-konsult för att täcka upp under en tillfällig period.

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult på Position Green spelar du en central roll där ditt huvudsakliga ansvar blir att leda och genomföra deras årliga lönekartläggning. Projektet syftar till att säkerställa efterlevnad av diskrimineringslagen i Sverige och identifiera eventuella osakliga löneskillnader. Detta inkluderar att projektleda hela processen, från datainsamling och analys till att presentera insikter och rekommendationer. Beroende på tidigare erfarenhet har du även möjlighet att utvidga projektet till en global nivå, med fokus på att implementera en lönekartläggningsstrategi som är konsekvent över alla regioner. Din förmåga att arbeta självständigt och driva detta projekt är avgörande för att lyckas i rollen.

* Genomföra den årliga lönekartläggningen, säkerställa att Position Green följer svensk lagstiftning och identifiera eventuella löneskillnader baserade på kön eller andra faktorer.
* Överse hela processen av lönekartläggningen, från datainsamling till att rapportera resultat och föreslå nödvändiga justeringar.
* Utöver lönekartläggningen förekommer övriga HR-relaterade arbetsuppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Dokumenterad erfarenhet inom HR, särskilt inom lönekartläggning eller liknande projekt
* Meriterande med avslutad eftergymnasial utbildning inom HR, lön eller liknande
* Mycket god data- och systemvana, samt vana att arbeta i Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen som HR-konsult är det avgörande att ha en stark förmåga att arbeta självständigt och att vara självgående. Eftersom du kommer att leda lönekartläggningen, är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av att självständigt projektleda liknande uppgifter och känner dig trygg i processen. Rollen kräver också att du är flexibel och lösningsorienterad, eftersom du kommer att behöva navigera i en snabbt föränderlig organisation. Att kunna hantera förändringar, anpassa sig snabbt, och lösa problem på ett effektivt sätt är viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.