Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Projektingenjör/Projektadministratör

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som vill ha en varierande vardag med spännande projekt på ett företag som är ledande i sin nisch inom byggbranschen. Du är en person som trivs med att driva projekt och har ett starkt engagemang för att bidra till företagets framgång

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en anställning på ett stabilt företag som letar efter dig som vill arbeta långsiktigt och utvecklas på företaget. Du erbjuds bland annat:

* Marknadsmässig hög lön
* Utvecklingsmöjligheter
* Möjlighet att arbeta med en unik del av branschen
* Positivt ledarskap
* Flextider

Vem söker vi?
I denna rekrytering läger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du har god erfarenhet av att arbeta administrativt, du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Datavana och enklare ekonomisk förståelse krävs också för att lyckas i rollen.

Som person är du en lagspelare, du är en problemlösare som trivs med variation och du är flexibel vid förändringar. I rollen kommer du arbeta både självständigt och i team och det krävs att du trivs med båda delar. För att lyckas i rollen krävs en stark analytisk förmåga och ett sinne för detaljer, du är strukturerad och ansvarsfull. Det krävs likaså en förmåga att höja blicken och se orsakssamband utifrån ett helhetsperspektiv.

Vad innebär rollen?
Du medverkar till att sätta, sammanställa och följa upp prognoser kopplat till resurser, material, tidsplaner, logistik med mera. I rollen ingår det att planera, ta fram kostnadskalkyler och samordna våra projekt. Avvikelsehantering och dokumentering är ett viktigt led i projektledningen. I ditt arbete bistår du en erfaren projektledare med att arbeta fram, samla ihop och presentera underlag till exempel kalkyler samt riskbedömningar till kund.

Arbetsplatsen ligger i Rönninge, ordinarie arbetstider är måndag till fredag 7-16.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren