Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Registreringshandläggare sökes

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Som registreringshandläggare kommer du att vara en del av ett framstående energibolags team som arbetar med att säkerställa att alla hållbarhetscertifikat och relaterade dokument registreras korrekt i en gemensam europeisk databas. Du kommer att ingå i en dynamisk arbetsgrupp där du har nära samarbete med flera avdelningar inom företaget.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med start 1 oktober och pågår till sista november. För rätt kandidat finns det möjlighet till förlängning.

I din roll som registreringshandläggare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

  • Manuellt registrera hållbarhetsdata i den europeiska databasen
  • Säkerställa att all data är korrekt och följer relevanta regelverk
  • Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa att eventuella avvikelser hanteras snabbt och korrekt

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper i MS Office och som behärskar både svenska och engelska flytande, i tal och skrift. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta självständigt i en roll där ansvarstagande är avgörande.

Vidare ser vi att du har ett starkt öga för detaljer och förmågan att arbeta metodiskt och effektivt. Du är självgående och tar ansvar för att leverera arbete av hög kvalitet.

Viktigt för tjänsten är:

  • Goda kunskaper i MS Office
  • Förmåga att arbeta noggrant och strukturerat
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

Vårt kundföretag är en ledande aktör inom energi- och drivmedelssektorn med en stark närvaro på den nordiska marknaden. De har en lång historia av att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet och är engagerade i att leda omställningen mot ett hållbart samhälle.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

via jesper.jenefjard@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Registreringshandläggare, Hållbarhet, Databasregistrering, Stockholm, Energi,

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.