Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Warehouse Coordinator wanted to Johnson & Johnson

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om tjänsten

Som Warehouse Coordinator kommer du att spela en central roll i att planera, förbereda och samordna returer av implantat, instrument och utrustning till EDC och lokalt DC (OrthoKit site) i Solna, Sverige. Du kommer att utföra fysiska inventeringar på plats vid det lokala DC och säkerställa att alla returer är korrekt bokförda i vårt ERP-system. Tjänsten är placerad i Ulriksdal/Solna och är en heltidstjänst. Du kommer att rapportera till MedTech Supply Chain-teamet och samarbeta nära med EMEA Asset Management Team samt sälj- och marknadsteamet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med start omgående och kommer inledningsvis pågå i 8 månader, för rätt kandidat kan det finnas möjlighet till förlängning.

I din roll som Warehouse and Consignment Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Planering och samordning av returer av medicinsk utrustning och implantat.
  • Utföra fysiska inventeringar på plats vid lokalt DC.
  • Initiera och genomföra systemjusteringar för att säkerställa korrekt inventering i ERP-systemet.
  • Stödja och samordna cykelräkningar av fältinventarier vid behov.
  • Hantera andra inventariehanteringsaktiviteter såsom undersökning och korrigering av negativt lager.
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från MedTech-branschen och är van vid att arbeta inom ramarna för SOX och kvalitetsregler inklusive GDP (Good Distribution Practices). Du har tidigare arbetat i en steril/ren miljö och har erfarenhet av distribution och lagerhantering. Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Kunskaper i finska är meriterande.

Vidare ser vi att du är en strukturerad, noggrann och effektiv person med ett utmärkt sinne för kundvård och kvalitet. Du har starka kommunikationsförmågor och en positiv inställning till ditt arbete. Goda analytiska och numeriska färdigheter, samt mycket god datorkunskap, inklusive MS Excel, är ett krav. Du bör också vara flexibel och kunna anpassa dig efter verksamhetens behov.

Viktigt för tjänsten är:

  • Erfarenhet från MedTech-branschen.
  • Kunskap om SOX och kvalitetsregler, inklusive GDP.
  • Förmåga att arbeta i en steril/ren miljö och hantera distributionskvalitetsregler.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Johnson & Johnson

Johnson & Johnson är ett av världens ledande hälso- och sjukvårdsföretag som engagerar sig i att förbättra människors hälsa och välbefinnande. Vi arbetar inom en bred portfölj av medicintekniska produkter, läkemedel och konsumenthälsovård, och vi är stolta över att upprätthålla höga etiska standarder i allt vi gör.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

via jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Warehouse and Consignment Coordinator, MedTech, Supply Chain, Lagerhantering, Inventariehantering, Solna, Ulriksdal, Adecco, Johnson & Johnson.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.