Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Koordnator sökes till myndighet

Sista ansökningsdag
03 september 2024 (5 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Koordinator hos en ledande myndighet inom energi- och infrastruktursektorn kommer du att ha en central roll i att stödja och avlasta programledningen med administrativa och koordinerande uppgifter. Du blir en del av ett dynamiskt team där du bidrar till att stärka programorganisationens förmåga att leverera projektens mål i tid, enligt budget och med hög kvalitet. Placeringen är på myndighetens kontor i Sundbyberg, med möjlighet till visst distansarbete efter överenskommelse.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Adecco med planerad 1 Oktober och pågår inledningsvis i 1 år. För rätt kandidat finns det möjlighet till förlängning.

I din roll som programkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Administrera och hålla ordning på programmets dokumentation i enlighet med myndighetens regelverk.
  • Ansvara för möteshantering, inklusive förberedelser, protokollföring och uppföljning.
  • Stödja program- och projektledare i interna kommunikationsuppgifter och i att följa upp programmets aktiviteter.
  • Driva och utveckla administrativa rutiner och processer inom programmet.
  • Samverka med andra programkoordinatorer för att utveckla det generiska stödet till programverksamheten.

Tjänsten som programkoordinator är ett konsultuppdrag med omgående start, beroende på säkerhetsprövning.

Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt i program eller projekt som projektadministratör, koordinator eller i liknande stödjande roller. Du har goda kunskaper i MS Office-program som Excel, Word och PowerPoint samt erfarenhet av att kommunicera effektivt med både interna och externa kontaktytor. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektstyrningsmodeller som PPS, PMI eller Prince samt om du har arbetat inom offentlig sektor eller i energi- och infrastrukturbranschen.

Vidare ser vi att du är strukturerad, initiativrik och självständig. Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, och du är van vid att ta ansvar och fatta beslut inom ditt ansvarsområde.

Viktigt för tjänsten är:

  • Självständighet och initiativförmåga
  • God planerings- och leveransförmåga
  • Förmåga att skapa förtroende och kommunicera tydligt

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om myndigheten
Myndigheten är ansvarig för att säkerställa att Sveriges el- och överföringssystem fungerar säkert, miljöanpassat och kostnadseffektivt. Med över 1500 anställda, placerade på flera orter runt om i Sverige, arbetar de för att garantera att landets infrastruktur för el fungerar både nu och i framtiden. Som statligt affärsverk erbjuder myndigheten en arbetsmiljö där långsiktighet och samhällsansvar är centrala värden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
via Jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Programkoordinator, Projektkoordinator, Administrativ koordinator, Offentlig sektor, Sundbyberg, Energi, Infrastruktur, MS Office, PPS, PMI, Prince.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.