Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Artikelvaliderare sökes till Coop

Sista ansökningsdag
02 september 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som Artikelvaliderare hos oss spelar du en avgörande roll i att säkerställa högsta kvalitet på vår masterdata, vilket är en nyckel till att uppnå våra strategiska mål. Du blir en del av vårt dynamiska Masterdata Team och arbetar nära den operativa verksamheten för att säkerställa korrekt artikelinformation och attribut. Du kommer att vara ansvarig för att validera och godkänna artikeldata samt kommunicera med leverantörer för att säkerställa högsta möjliga standard.

Vi har vårat huvudkontor i vår stora fräscha lokal i Solna Business Park där vi arbetar på plats 3 dagar i veckan.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag via Adecco med planerad start så snabbt som möjligt och kommer pågå i 1 år. För rätt kandidat kan möjlighet till förlängning finnas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Validering och uppdatering av masterdata i affärssystem och Legacy-system
- Kvalitetssäkring av artikelinformation via GDS och DMR
- Kommunikation med leverantörer angående inkommande datafel
- Samarbeten för utveckling av processer och systemstöd
- Ombearbetning av felaktiga meddelanden och mycket mer.

Om dig:
Vi söker dig som har minst 1 års arbete inom liknande tjänst, är noggrann, kommunikativ och har förmågan att arbeta effektivt i team samtidigt som du har initiativförmåga att driva ditt arbete framåt. Din förståelse för helheten och din förmåga att agera proaktivt kommer att vara avgörande för din framgång i rollen. Du måste även vara flytande i både svenska och engelska.

Om Coop
Coop är en av Sveriges främsta livsmedelskedjor med ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor, från ekologiska produkter till lokala favoriter, alltid med kunden i centrum. Som en del av den kooperativa rörelsen arbetar vi för att skapa värde för både våra kunder och samhället. Hos Coop får du chansen att vara en del av en värderingsdriven organisation där din insats gör skillnad. Välkommen att växa med oss!

Ansök nu och bli en del av vårt team som strävar efter att leverera högsta kvalitet inom Masterdata!

OBS - För att gå vidare i denna process så behöver du genomföra tester som kommer skickas till dig vid ansökan.

Kontakt:
Har du problem med registrering vänligen kontakta info@adecco.se
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.