Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Senior revisor till globalt modeföretag

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en nyckelspelare i den finansiella styrningen hos ett globalt modeföretag? Vi söker en engagerad, driven och analytisk revisor till ekonomiteamet som kommer ansvarar för lagerkontrollen på internationell nivå. Vill du ta nästa steg i din karriär och söker en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka, då är detta rätt möjlighet för dig.



Om tjänsten

I denna tjänst kommer du att spela en central roll i vårt lagerkontrollteam och ha ett globalt ansvar för våra lagerredovisningsrutiner. Du kommer att arbeta nära med lokala redovisningsteam för att säkerställa att alla försäljningskanaler och varumärken följer våra standarder och processer. Din roll innefattar att utveckla och optimera lagerupptagningslösningar, samt att driva projekt och initiativ för kontinuerliga förbättringar. Du kommer att fungera som en nyckelkontakt för att säkerställa att lagkrav och redovisningsrutiner upprätthålls, vilket kräver både strategiskt tänkande och noggrann uppföljning.

Detta är ett långsiktigt uppdrag via oss på Academic Work, om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till överrekrytering.

Du erbjuds

  • Stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden
  • En arbetsplats som stödjer både personlig och professionell tillväxt
  • Bli en del av ett engagerat och stödjande team i en dynamisk arbetsmiljö


Arbetsuppgifter
  • Globalt ansvar för lagerredovisning. Hantera och optimera lagerredovisningsrutiner över alla försäljningskanaler och varumärken.
  • Ge stöd och utbildning till lokala redovisningsteam.
  • Äga och driva ständiga förbättringar av lagerlösningar, samt leda och delta i olika projekt och initiativ.
  • Lagerupptagningslösningar. Utveckla och implementera effektiva lagerupptagningslösningar för butiker i enlighet med lagkrav och redovisningsrutiner.


Kvalifikationer
  • Har examen inom ekonomi
  • Har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom redovisning eller revision
  • Är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Har goda kunskaper i MS Office och stark analytisk förmåga
  • Har förmåga att leda projekt och samordna tvärfunktionella team samt att planera, genomföra och prioritera uppgifter effektivt.

Det är meriterande om du har

  • Arbetat på en redovisnings- eller revisionsbyrå
  • Stort intresse för utveckling av redovisningsprocesser

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
I rollen behöver du vara positiv till förändringar och lösningsorienterad. Du förväntas ta egna initiativ och inte vara rädd för att lära dig nya saker och driva dem vidare till andra. Du är beslutsam och kan snabbt fatta välgrundade beslut som gynnar verksamheten. Vidare är du ansvarstagande och tar ägarskap över dina arbetsuppgifter för att garantera noggrannhet och effektivitet i alla aspekter

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se