Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior redovisningsekonom till byggbolag

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en driven redovisningsekonom som vill jobba med redovisning och controlling. Här jobbar du hos ett byggbolag med placering i Västberga. Just nu är bolaget inne i en expansionsfas och vi behöver förstärkning av dig. Här får du möjlighet att arbeta på ett företag där miljövänliga lösningar genomsyrar kulturen och arbetssättet på arbetsplatsen. Är du noggrann, snabblärd och bekväm med att arbeta i digitala system? Då är du den vi söker!



Om tjänsten

Vi söker nu en junior redovisningsekonom med fokus på redovisning och controlling till ett dynamiskt byggbolag. Företaget är en miljömedveten byggkoncern som utför entreprenadarbete inom anläggning, ROT-tjänster och projektutveckling till sina nöjda och återkommande kunder. De strävar efter att ligga i framkant av samhällsutvecklingen.
Du erbjuds en långsiktig heltidstjänst med möjlighet till överrekrytering vid goda resultat. Är du nyexaminerad från ett utbildning inom ekonomi, med en passion för området och ser sig själv som tekniskt kunnig, då är den här rollen perfekt för dig.

Du erbjuds en långsiktig heltidstjänst med goda möjligheter till överrekrytering. Är du nyexaminerad från en yrkesutbildning inom ekonomi och har lätt för att lära nya system? Då är denna roll perfekt för dig.

Du erbjuds

  • En arbetsplats med mycket kompetens och härliga kollegor som stöttar, peppar och finns där för varandra
  • En fantastisk möjlighet att jobba med ekonomi i ett företag som växer och expanderar
  • En engagerad konsultchef som uppmuntrar och stöttar dig


Arbetsuppgifter
  • Fakturering av projekt efter underlag från projekledare
  • Resultatuppföljning och likviditetsanalyser av projekt, ekonomisk uppföljning med projektledare
  • Balansavstämningar


Kvalifikationer
  • Har en eftergymnsial utbildning från yrkeshögskola, högskola eller universitet inom ekonomi och redovisning
  • God vana av olika digitala system
  • Talar och skriver på svenska obehindrat då kommunikationen sker på svenska

Det är meriterande om du har

  • Har kunskaper i VISMA Net och Medius
  • Erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll tidigare.
  • Har B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Ordningsam
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se