Hoppa till innehåll
A-sprinkler logotyp

Ekonomiassistent till A-sprinkler, Stockholm

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
A-sprinkler - ett ledande företag inom konstruktion, installation och service av sprinklersystem - söker nu en ekonomiassistent!

Trivs du med att arbeta i en varierande roll inom ekonomi och projektadministration? Som ekonomiassistent på A-sprinkler får du möjlighet att arbeta i en bred roll med huvudfokus på fakturering, reskontra och projektadministration. A-sprinkler söker nu sin nästa kollega till deras kontor i Järfälla, Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som ekonomiassistent på A-sprinkler kommer du till en verksamhet som präglas av engagemang och stort hjärta. Hos A-sprinkler har du goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet samt nybyggaranda och som välkomnar initiativ och goda idéer. Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal via Installatörsföretagen (IN).

Engagemang och nyfikenhet är ledorden på A-sprinkler. Företaget strävar ständigt efter att bli bättre och ligger i framkant vad gäller hållbarhet, teknik och innovativa lösningar.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på A-sprinkler har du en bred roll med varierande arbetsuppgifter.

Det innebär att du:
 • Hanterar projektadministration i ekonomisystemet SAP
 • Deltar vid projektavstämningar och projektgenomgångar
 • Fakturerar månadsvis och mot olika deadlines
 • Ansvarar för leverantörs- och kundreskontra
 • Gör kontoavstämningar vid bokslut
 • Arbetar med registervård
 • Hanterar övriga förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen
Värt att veta

Du kommer att få en ordentlig omboarding och arbetar tillsammans med två andra kompetenta ekonomiassistenter som sitter med liknande arbetsuppgifter. I denna roll kommer du att utgå ifrån A-sprinklers fina kontor i Järfälla.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba med projektadministration.
 • Har tidigare erfarenhet av reskontra arbete, inkl. fakturering. Det är starkt meriterande om du har jobbat i ekonomisystemet SAP.
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift.
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, eftersom SAP Codex är på engelska och vissa möten hålls på engelska.
Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Har en god kommunikativ förmåga då du i din roll har många interna kontakter.
 • Har ett strukturerat och organiserat arbetssätt för att kunna hantera variationen av arbetsuppgifter och samtidigt kunna svara på olika frågor.
 • Är ansvarstagande och tar initiativ till att du kommer framåt i ditt arbete.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
A-sprinkler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/