Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Redovisningsekonom till Elaflex i Arninge

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Redovisningsekonom till Elaflex i Arninge, Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du erfarenhet som redovisningsekonom och söker efter en ny utmaning? Eller har du arbetat som ekonomiansvarig och vill nu arbeta för ett stabilt företag med starkt varumärke inom sitt verksamhetsområde? Nu söker Elaflex en redovisningsekonom till ett långsiktigt uppdrag som kommer övergå i en fast tjänst. Som Redovisningsekonom på Elaflex är du en nyckelspelare som ansvarar för företagets bokföring, från ax till limpa.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett välfungerande och harmoniskt team på fem personer som delar lokaler med ett systerföretag. Stämningen är familjär och stöttande och du kommer få stora möjligheter att påverka. Elaflex är en stabil verksamhet med gott renommé inom branschen och visar goda finansiella resultat. Företaget sitter i nya lokaler i Arninge.

Inledningsvis är du anställd vid oss på TNG. Som konsult hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom på Elaflex kommer du huvudsakligen arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Kontrollera in- och utgående saldotransaktioner
  • Momsdeklarationer
  • Ansvara för rapportering av månadsbokslut till moderbolaget i Hamburg
  • Medverka vid årsbokslut
  • Fakturering
Vidare kommer du ge service till kunder (medarbetare och chefer inom företaget) som vill ha besked av olika slag, till exempel om gjorda in- och utbetalningar, samt arbeta med i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller inom företaget. Affärssystemet du kommer att jobba i är Navision. Vi ser det som meriterande om du självständigt har hanterat löner och arbetat i Visma lön.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader som övergår i en fast anställning på Elaflex. Då detta är en verksamhetsnära roll utgår du från Elaflex kontor i Täby/Arninge, norr om Stockholm. Du rapporterar till koncernens ekonomiavdelning i Hamburg. Till en början har du hjälp av koncernens ekonomiavdelning i Mariestad.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete där du själv ansvarat för redovisningen på ett bolag eller i en mindre koncern. Som person är du flexibel, självständig och noggrann.

Vi tror att du har minst en treårig gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi och gärna ytterligare utbildning med ekonomiinriktning. Du har vana att navigera i olika affärssystem.

Då rollen innebär att du har många interna och externa kontaktytor är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/