Hoppa till innehåll
J BIL logotyp

Ekonomiassistent till J BIL

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
J BIL söker en ekonomiassistent med goda it-kunskaper

Vi söker nu en ekonomiassistent med goda it-kunskaper till vår redovisningsavdelning. Du kommer ansvara för att uppföljning av ekonomi och försäljning. Det är viktigt att du arbetar aktivt med att utveckla processer för ekonomi och administration. Du skall vara lösningsorienterad och vara van att arbeta mot deadlines.

Här ges du möjlighet att bidra till en växande och dynamisk organisation där du får påverka och forma framtidens ekonomiska strategier. Vill du som person lära dig mer, inte vara rädd för att lära dig nya saker och är proaktiv tror vi att du passar bra in hos oss.

Om tjänsten
Du kommer att få ett spännande jobb över hela vårt företag, där du kommer vara central för dina kollegor med allt som har med Ekonomi att göra. Du kommer även då och då att samarbeta med kollegor inom K.W. Bruun koncernen. Du kommer att vara en del av den utveckling och ser detta som spännande. Vi söker nu en ekonomiassistent med goda it-kunskaper till vår redovisningsavdelning. Du kommer ansvara för att uppföljning av ekonomi och försäljning. Det är viktigt att du arbetar aktivt med att utveckla processer för ekonomi och administration. Du skall vara lösningsorienterad och vara van att arbeta mot deadlines.

Du kommer att ha din primära arbetsplats på vårt kontor i Stockholm Vällingby, härifrån kommer du att hjälpa våra medarbetare.

Är du vår nya kollega?
Vill du vara med på vår resa ser vi att du är en sann lagspelare och har ett positivt och lösningsorienterat förhållningssätt till ditt arbete och dina kollegor. Dessutom är det naturligt för dig att föra en dialog med övriga i verksamheten och du utför arbetet snabbt och med hög kvalitet.

Dina primära arbetsuppgifter innefattar bl.a.
 • Kund- och leverantörsreskontra samt finansredovisning
 • Registrering av Eurocard, reseavräkningar etc
 • Kommunikation, dialog och samarbete med det danska bolaget, återförsäljare och controllers etc.
 • Kontaktperson gentemot svenska myndigheter
 • Bokföring och avstämning
 • Betalningar
 • Fakturering
 • Uppgifter i samband med månadsbokslut och årsredovisning
 • Upprättande och uppdatering av affärsprocessbeskrivningar och instruktioner
 • Processoptimering
 • Deltagande i ad hoc-uppgifter och projektarbete för J Bil
Vi förväntar oss att du
 • har relevant erfarenhet från liknande arbeten och har en utbildning inom redovisning
 • har god förståelse för sammanhang i system och processer.
 • har goda it-kunskaper överlag och har god erfarenhet av ERP-system och Excel.
 • tar initiativ och har förmågan att planera och arbeta strukturerat, så att arbetet blir utfört i rätt tid och med rätt kvalitet.
 • lyckas bevara överblicken utan att förlora fokus på detaljerna och är bra på att kommunicera muntligt och skriftligt.
 • har en god förståelse för redovisning, inklusive erfarenhet av bokslutsprocesser samt upprättande av avstämningar och revisionsdokumentation.
 • är serviceinriktad och förstår betydelsen av samarbete och kundfokus.
 • trivs med förändringar.
 • kan hålla huvudet kallt i pressade situationer.
Meriterande
 • Arbetat i affärssystemen Kobra och/eller Palette
 • Tidigare erfarenhet inom bilbranschen
 • Haft en betydande roll vid ett bolags årsredovisning, och samarbetat med större revisionsbyråer
 • Arbetat med ekonomisk verksamhet i medelstora till större bolag, eller dotterbolag i en koncern
Vi erbjuder
Vi erbjuder en heltidstjänst med spännande och mångsidiga uppgifter i en dynamisk verksamhet rotad i tillväxt och konstant utveckling. Här får du kompetenta och engagerade kollegor, en god arbetsmiljö och goda möjligheter att ta ansvar och utveckla dig både yrkesmässigt och personligt.

Intresserad?
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO Ivar Kvamme på telefon +46 +46 72-070 19 01 eller mejla ivar.kvamme@jbil.se. Vi ber dig skicka din ansökan och CV så snart som möjligt via länken.Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot din ansökan!Tillträdde omgående.Vi ser fram emot att höra från dig!
J BIL logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S