Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Cathina Berglund
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter från våra kunder. Jurek är specialiserade på ekonomiroller och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet av löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, alternativt administrativa uppgifter inom ekonomi.

Exempel på klassiska arbetsuppgifter som vanligtvis ingår i rollen som ekonomiassistent
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Fakturering, påminnelse och inkasso
  • Avstämningar
  • In- och utbetalningar
  • Behjälplig vid bokslut
  • Ad hoc
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklingen inom ekonomi. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i olika affärssystem. Som konsult på Jurek ser vi att du är positiv, prestigelös och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en bra kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på heltid alternativt deltid. Som konsult via Jurek får du marknadsmässiga förmåner som fast månadslön, friskvård och en engagerad konsultchef. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Sökord: Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, accountant, accounts payable, kundreskontra, redovisningsassistent
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.