Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ekonomistudent till deltidsuppdrag i Stockholm

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Studerar du ekonomi på universitet eller högskola och vill ha ett stimulerande extrajobb vid sidan om studierna? Är du nyfiken på hur en ekonomiavdelning arbetar och vill knyta kontakter för framtida jobb inom ekonomi? Vi söker nu en ekonomistudent till uppdrag hos vår spännande kund inom bryggeribranschen!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent assisterar du teamet med diverse ekonomiprocesser. Detta innebär bland annat att skanna in fakturor och skicka dem för attestering, kontakt med nya och befintliga leverantörer samt tillhörande admin, ta hand om lokala kontrakt, kontakt med Skatteverket för diverse frågor och ärenden, samla in teamets lönedata, förbereda statistik, skapa och följa upp på köpordrar/fakturor för teamet, samt liknande och relaterade arbetsuppgifter. I din roll kommer du även att lära dig mer om hur man arbetar med SAP, Excel, betalningsprocesser, skattefrågor och juridiska frågor.

I din roll som ekonomiassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
* skanna in fakturor och skicka dem för attestering
* kontakt med nya och befintliga leverantörer samt tillhörande admin
* ta hand om lokala kontrakt
* löpande dialog med Skatteverket för diverse frågor och ärenden
* insamlande av lönedata
* Förbereda statistik
* Hantera teamets fakturor och köpordrar
* Liknande och relaterade arbetsuppgifter

Uppdraget är ett konsultuppdrag på deltid via Adecco Professionals Stockholm Finance med start i augusti. Uppdraget är 8 h/veckan och arbetet sker på plats hos kund i centrala Stockholm med delvis möjlighet till arbete hemifrån.

Om dig

Vi söker dig som studerar till en ekonomexamen på svenskt universitet eller högskola. Utöver detta har du koll på grundläggande kontorsfrågor. Du skriver och talar både svenska och engelska obehindrat. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Som person tror vi att du är någon med god samarbetsförmåga som är kommunikativ, serviceinriktad, flexibel, prestigelös, relationsbyggande och arbetar på ett proaktivt sätt.

Viktigt för tjänsten som ekonomiassistent är:
* Att du studerar ekonomi på eftergymnasial nivå på svenskt universitet eller högskola
* Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Siri McGarvey på e-post siri.mcgarvey@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Studentjobb | Student | Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör | Stockholm | Adecco | Ekonom | Ekonomistudent |

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.