Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Key Account Manager till Stockholm

Letar du efter en utmaning och vill arbeta i en dynamisk och spännande organisation? Ansök nu och bli del av vårt KAM team som Key Account Manager inom Mobility

Vi söker nu en Key Account Manager med placering i Stor Stockholm. Som KAM på Berner ansvarar du för relationerna med utvalda befintliga nyckelkunder samt vinna nya nyckelkunder till Berner. En viktig del av vårt arbete går ut på att säkerställa att våra kunder har rätt produkter och service för att utföra sitt arbete mest effektivt. Förbättrad effekt hos våra kunder handlar om att koordinera närservice med regionchefer och säljare, säkerställa rätt uppföljning av kemikaliehantering, implementera e-handel och produktutveckling. Utöver att säkerställa att samarbetet med våra kunder fungerar sömlöst ansvarar du för att uppnå fastställda tillväxtmål och öka Berners marknadsandelar inom ditt segment.

Tillsammans med Head of KAM ansvarar du för kontraktsförlägningar med befintliga kunder samt förhandling och implementering av nya avtal.

Vi letar efter en affärsdriven person med stor portion av mod och passion som älskar att göra affärer. Vi är en framåtlutad säljorganisation och arbetar med professionell och personlig rådgivning till våra kunder. Med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och servicekoncept hjälper vi våra kunder att nå framgång i sina verksamheter.

Vi söker efter en professionell affärsman/kvinna med god säljbakgrund som uppfyller förväntningarna utifrån Berners värderingar. För att lyckas i detta arbete behöver du kunna hantera relationer på flera olika nivåer. Våra samarbetspartners är allt från Ägare/VD, miljöchefer, hållbarhetschefer, inköpschefer till verkstadschefer, eftermarknadschefer och mekaniker. Utöver mycket god förmåga att skapa och behålla goda affärsrelationer har du erfarenhet av att arbeta i projektform.

Du ansvarar för omsättning, marginal samt våra strategiska inriktningar i kanalförsäljning och produktmix.

Att vara Key Account Manager på Berner innebär att du kommer arbeta nära våra kunder och agera som rådgivande representant en stor del av din arbetstid. För att lyckas i rollen behöver du vara resultatinriktad, besitta goda sociala skills, ha en god samarbetsförmåga, vara effektiv och strukturerad. Vi letar efter en person med positiv inställning och som är van att uppnå sina mål. Du delar erfarenheter, kunskaper och utvecklar dina kunder och medarbetare samt positionerar Berner som ett premium omni-channel brand på marknaden. Du driver tillväxt genom ökad kundplattform och ökad kundlojalitet.

Berner är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen är en koncern inom direktförsäljning av förbrukningsmaterial, tjänster och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn.



Vad har Staffan Lindström, Managing Director, att säga om tjänsten och företaget?

”Berner växer och här spelar KAM en huvudroll hos Berner. Med ett resultatorienterat och coachande ledarskap får vi både våra medarbetare och kunder att växa i nära samarbete.”

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Berner.

https://career.masterhelp.se/berner

Dina arbetsuppgifter

  • Koordinering med regionchefer för att säkerställa rätt service och produktuppföljning till befintliga kunder.
  • Nykundsbearbetning inom våra fokussegment.
  • Utveckling av befintliga och nya avtalskunder samt uppföljning och analys av bolagets avtalskunder för att säkerställa hållbar lönsamhet och en hög servicegrad.
  • Utveckling av kundplaner och kundrelationer.
  • Implementera företagets Key Account Management Strategi.
  • Besök på anläggningar under existerande avtal.
  • Genomföra behovsanalyser för att förstå kundernas framtidsbehov.
  • Prospektering, planering och genomförande av kommande upphandlingar.
  • Ansvara för prissättning samt upprätthålla lönsamhet i enlighet med bolagets riktlinjer.

Dina kvalifikationer

  • Du har minst 5 års erfarenhet från försäljning B2B.
  • Gärna inom verkstad/bilindustrin, men det är inget krav.
  • Du har relevant bakgrund inom Key Account Management.
  • Du har arbetat med utveckling av befintliga kunder och nya kunder.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office, specifikt excel.
  • Erfarenhet av både produkt och tjänsteförsäljning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort.

Vi erbjuder dig

  • E-learning med över 200 kurser inom sälj- och produktutbildning samt personlig utveckling
  • Tjänstepension
  • Tjänstebil eller förmånsbil
  • Friskvårdsbidrag och subventionerad lunch

Om anställningen

  • Heltid
  • 6 månaders provanställning
  • Månadslön
Vår personal är viktig för oss och vi tror på en bra balans mellan jobb och fritid och erbjuder därför både flexibla arbetstider och möjlighet till att arbeta på distans. Om du söker efter en ny utmaning och känner att denna beskrivning passar bra ser vi fram mot din ansökan. Rekrytering kommer att ske löpande för dessa tjänster. Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.

Kontakt och ansökan
Är du intresserad så tveka inte att söka via länken nedan. Rekryteringsprocessen sker via löpande urval. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Gustafsson, Head of KAM på telefonnummer 0708388102, anders.gustafsson@berner.se eller Anna Skoog, Head of HR Nordics på telefonnummer 070 838 81 62, anna.skoog@berner.se

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!



Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om företaget
Berner är en del av tyska Berner Group. Vi har under 60 år försett fordons- och byggbranschen i 25 länder med förbrukningsprodukter, fästelement, handverktyg, el- och luftmaskiner samt kemiprodukter. Koncernen omsätter ca 10 mdkr och har ca 8 600 anställda. I Sverige är vi ca 100 medarbetare med en omsättning på ca 180 milj.

Läs mer om oss på www.berner.se

Albert Berner Montageteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup