Hoppa till innehåll
Albert Berner Montageteknik AB logotyp

Säljare New Business

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare New Business till Stockholm

Letar du efter en utmaning och vill arbeta i en framåtlutad och dynamisk organisation? Ansök nu och bli vår nya säljare med fokus på New Business inom mobility!

Vi söker nu en ambitiös, motiverad, positiv och självständig säljare med placering i Stor Stockholm. Ditt ansvar är att öka Berners marknadsandelar genom att vinna nya kunder inom ett segmentet mobility. Ditt ansvar blir att bearbeta marknaden, genomföra behovsanalyser, hitta rätt lösning för framtida kunder och säkerställa framgångsrika uppstarter. Vår ambition är att bygga en specialiserad roll som inte bara bygger på att vinna nya kunder, utan som också har ett tätt samarbete med ledningen inom sälj & marknad för att snabbt kunna anpassa oss till kundernas behov.

Ditt ansvar blir att genom rätt aktivitetsnivå och behovsanalyser säkerställa att vi uppnår fastställda nykundsmål. Vi söker efter en professionell affärsman/kvinna med god säljbakgrund som uppfyller förväntningarna utifrån Berners värderingar. För att lyckas i detta arbete behöver du kunna hantera relationer på flera olika nivåer. Våra samarbetspartners är allt från Ägare/VD, miljöchefer, hållbarhetschefer, inköpschefer till verkstadschefer, eftermarknadschefer och mekaniker.

Du är en naturlig relationsskapare och gillar att träffa nya människor och är problemlösare. Du är orädd och gillar att arbeta i högt tempo mot tydliga mål. Du tycker om att arbeta självständigt, ha ett stort affärssinne, stort självledarskap och vara förändringsbenägen. Tjänsten innebär en del resande och det kan förekomma övernattningar.

Berner är ett svenskt dotterbolag till den internationellt etablerade Berner gruppen. Berner gruppen är en koncern inom direktförsäljning av förbrukningsmaterial, tjänster och verktyg för yrkesverksamma inom bygg-, fordon och industrisektorn.  

Vad har Staffan Lindström, Managing Director, att säga om tjänsten och företaget?

”Berner växer och här spelar du en huvudroll hos Berner. Med ett resultatorienterat och coachande ledarskap får vi både våra medarbetare och kunder att växa i nära samarbete.”

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Berner.

https://career.masterhelp.se/berner

Dina arbetsuppgifter

 • Upprätthålla rätt aktivitetsnivå och genomföra behovsanalyser.
 • Förbereda presentationer och lösningar.
 • Säkerställa goda uppstarter.
 • Vinna nya kunder till Berner.
 • Koordinering med sälj och marknadsavdelningen.
 • Koordinering med regionchefer för överlämning av kunder.

Dina kvalifikationer

 • Du har erfarenhet från B2B-försäljning, allra helst inom mobility.
 • Du har arbetat aktivt med nykundsbearbetning.
 • Erfarenhet av både produkt och tjänsteförsäljning.
 • Van att arbeta samt dokumentera goda försäljningsresultat.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig

 • E-learning med över 200 kurser inom sälj- och produktutbildning samt personlig utveckling
 • Tjänstepension
 • Tjänstebil eller förmånsbil
 • Friskvårdsbidrag och subventionerad lunch

Om anställningen

 • Heltid
 • 6 månaders provanställning 
 • Månadslön

Vår personal är viktig för oss och vi tror på en bra balans mellan arbete och fritid och erbjuder därför både flexibla arbetstider och möjlighet till att arbeta på distans.

Om du söker efter en ny utmaning och känner att denna beskrivning passar bra ser vi fram mot din ansökan. Rekrytering kommer att ske löpande för dessa tjänster. Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Kontakt och ansökan
Är du intresserad så tveka inte att söka via länken nedan. Rekryteringsprocessen sker via löpande urval. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Gustafsson, Head of KAM på telefonnummer 0708388102, anders.gustafsson@berner.se eller Anna Skoog, Head of HR Nordics på telefonnummer 070 838 81 62, anna.skoog@berner.se

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om företaget
Berner är en del av tyska Berner Group. Vi har under 60 år försett fordons- och byggbranschen i 25 länder med förbrukningsprodukter, fästelement, handverktyg, el- och luftmaskiner samt kemiprodukter. Koncernen omsätter ca 10 mdkr och har ca 8 600 anställda. I Sverige är vi ca 100 medarbetare med en omsättning på ca 180 milj.

Läs mer om oss på www.berner.se

Albert Berner Montageteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup