Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager med säljerfarenhet till Academic Work

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om du älskar att tävla och triggas av att skapa business genom relationer är detta rätt plats för dig. Hos oss hittar du fantastiska kollegor, utveckling och en trygg lönemodell utan provisionstak!Om tjänsten

Account Manager hos oss innebär att du har en social roll med många kontaktytor, här blir du snabbt en del av gänget och arbetar tillsammans med fantastiska kollegor och engagerade ledare för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas. Det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med dina kunder. Hur du utvecklar dina kunder och affärer är upp till dig, men du kan lita på att vi ger dig verktygen och den stöttning du behöver.

Det bästa med min roll som Account Manager på Academic Work är partnerskapet man bygger upp mellan kund och oss. Jag brinner för att säkerställa att vi som rekryteringspartner kan möta (och framförallt överträffa) kundens förväntningar och jobbar ständigt för att utveckla samarbetet mellan oss. Att jag sedan får bygga upp kundsamarbeten tillsammans med mina grymma kollegor gör jobbet extra roligt!
- Felicia, Account Manager, Academic Work

Ditt team och din utveckling

Du kommer ingå i ett av våra Stockholmskontor med en säljstyrka om ca. 13 personer (Account Managers och Team Managers) uppdelat på tre team. Det är varierade åldrar mellan ca.25- 45 år och 42 % kvinnor.

Vi tror på din potential och vilja att lyckas samt erbjuder dig en god onboarding med ett career steps program för din fortsatta resa att utvecklas som Account Manager.

Vi erbjuder

Trygg lönemodell utan provisionstak: Vi tror på att belöna din prestation. Vi erbjuder en garantilön som ger dig trygghet. Därefter är det bara din ambition som sätter gränserna. Vår lönemodell ger dig möjlighet att tjäna mer i takt med din framgång. Vi har stor andel individuell provision och inget tak för hur mycket du kan tjäna.

Förmånspaket som belönar ditt hårda arbete: Utöver en förmånlig lönemodell erbjuder vi ett omfattande förmånspaket, inklusive extra semesterdagar, generösa friskvårdsförmåner, flexibilitet kring arbetsplats och tid, tjänstepension och sjukförsäkring.

Möjlighet att bli delägare: Vi tror på att skapa en stark gemenskap och engagemang där alla har en del i företagets framgång. Därför erbjuder vi dig möjligheten att köpa andelar i bolaget.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. En vanlig dag för dig i rollen innebär:

 • Prospektering: Sökandet efter nya kundkontakter hos potentiella bolag som inte samarbetat med oss tidigare, men också bland kunder i vårt befintliga nätverk. Det är här som du verkligen kommer bidra med ditt krut, ”beat yesterday” anda och nyttja ditt pannben för att nå resultat.
 • Säljmöten: Här sker införsäljningen av våra tjänster. Detta inkluderar ”cold calls” där du får visa upp dina säljkunskaper och etablera nya relationer med potentiella kunder. Du bygger goda kundrelation, gör behovsanalyser och lämnar ett starkt avtryck.
 • Omvärldsbevakning: För att på ett strategiskt sätt kunna kartlägga våra etablerade kunders framtida behov. Vi kan erbjuda som mest värde när vi förutser kundernas behov och arbetar proaktivt i våra kundrelationer.
 • Hantering av komplexa affärsmöjligheter: När du blir mer erfaren, hantera prospekt och kunder med mer komplexa affärsmöjligheter - till exempel Talent Advisory, Ramavtal, Upskilling och Reskilling.


Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen är du:

 • Resultatinriktad
 • Relationsskapande
 • Orädd
 • Kommunikativ
Vi ser att du har
 • Eftergymnasial utbildning, till exempel universitet eller högre. yrkesutbildningsprogram, helst inom försäljning, affärer, marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Erfarenhet av B2B-försäljning med framgångsrika resultat.
 • Erfarenhet av att arbeta mot KPI:er och utmanande mål.
 • Erfarenhet av kontinuerligt arbete med kundnöjdhet och förståelse för kundens behov.
Meriterande erfarenhet av att
 • Startat eller drivit ett eget bolag.
 • Arbetat med försäljning inom bemannings- eller konsultbranschen.
Därför är Academic Work en bra arbetsgivare

Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vår företagskultur präglas av värme, energi, engagemang, öppenhet och kamratskap. Här finns en genuin vilja att hjälpa varandra, både när vi arbetar mot gemensamma och individuella mål. Vi ser vikten av att skapa starka band och ha roligt tillsammans och har en bred palett av sociala aktiviteter. Från spännande resor och stora fester till spontana After Works, gemensamma frukostar och träning.

Övrig information om rollen som Account Manager
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
 • Placering: Stockholm, Solnavägen 3H
Så söker du rollen som Account Manager

Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: Ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

We are Academic Work

Hur är det att jobba på Academic Work?

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se