Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Konceptutvecklare / Concept Developer till Rusta

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en positiv och förändringsbenägen person som trivs med att arbeta både visuellt och analytiskt? Vi söker dig med bakgrund inom detaljhandel, som har förmågan att tänka nytt och brinner för att optimera försäljningsytor. Här erbjuds du möjligheten att bli en del av Rustas team och göra verklig skillnad i en spännande och dynamisk arbetsmiljö!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Rusta AB.

Om företaget

Rusta är ett av de ledande företagen inom detaljhandeln. De erbjuder hem - och fritidsprodukter till över ca 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Rustas framgångssaga bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Affärsmodellen är starkt genomlysande i företagets kultur. Det baseras på enkelhet, mod, engagemang och gemenskap, de värderingarna speglas och stärks genom varje medarbetare. Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på sina produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle. Rusta har idag över 3500 anställda med huvudkontor i Upplands Väsby.

Genom att företaget är i ständig och snabb förändring kan Rusta erbjuda sina anställda en spännande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som Concept Developer på Rusta erbjuds du en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du får kombinera affärsmässighet med kreativitet. Du har en nyckelroll i att utveckla och förbättra Rustas varuhus genom att säkerställa att rätt produkt har rätt yta och presenteras på bästa sätt. Genom att optimera försäljningsytor arbetar du aktivt med att driva försäljning och kommersiella koncept framåt. Vidare ansvarar du för att utveckla och optimera planogram utifrån lönsamhet och kundbeteende. Detta innebär att du analyserar, utvärderar och följer upp försäljningsdata för att kunna ge åtgärdsförslag som kan utveckla försäljningen. I rollen ingår projektledning där du kommer arbeta i nära samarbete med andra interna kontaktytor, däribland etablering, inköps- och marknadsavdelningen.

Du blir en del av konceptavdelningen som är ett sammansvetsat och drivet team. Inledningsvis erbjuds du en gedigen introduktion för att komma in i rollen på bästa sätt. Du rapporterar till Head of Concept Manager.

Ett urval av arbetsuppgifter är:
* Driva utveckling för att optimera planogram utifrån lönsamhet och kundbeteende
* Analysera, utvärdera och följa upp resultat samt försäljningsdata
* Projektledning och samarbete med andra avdelningar
* Löpande följa upp och bevaka utvecklingen inom detaljhandeln

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av en roll inom konceptutveckling eller liknande där du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, alternativt projektledning inom området
* God dator- och systemvana samt vana i Office-paketet
* Meriterande med erfarenhet av Nielsens verktyg Spaceman
* Svenska och engelska obehindrat, i tal och skrift

För att trivas i rollen är du analytisk lagd och trivs med att arbeta datadrivet. Du är en entusiastisk, driven och nyfiken person som har en stark vilja att utvecklas och dela med dig av dina erfarenheter. I rollen arbetar du med flera olika kontaktytor och intressenter, det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs i sociala situationer. Du drivs av att skapa goda och långsiktiga relationer och vi ser att du är kommunikativ och har lätt för samarbeten. Därtill besitter du en god förmåga att ta initiativ, har en inre drivkraft och uppskattar en roll med högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Slutligen har du en god förmåga att strukturera, prioritera och planera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, önskvärt med start i september
Plats: Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.