Hoppa till innehåll
Olssons Elektromekaniska logotyp

Kalkylator till Olssons Elektromekaniska, Rydsgård

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ansvara för anbud och offerter på ett tekniskt företag inom reservkraft! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en kalkylator!

I rollen som kalkylator arbetar du brett med förfrågningar från olika kunder och samarbetar nära dina kollegor inom el, automatik och mekanik. Som kalkylator hos oss har du en viktig roll i vår anbuds- och offertprocess. Du erbjuds möjligheten att arbeta med komplexa anläggningar och hitta tekniska lösningar inom reservkraft till våra kunder. Vi har många spännande förfrågningar och projekt igång och som du kommer att bli delaktig i.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande förfrågningar, både sett till storlek och komplexitet. För dig som drivs av problemlösning finns här möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling genom att ansvara för våra anbud och ta hem offerter.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator ansvarar du för att ta fram anbud och offerter utifrån förfrågningsunderlag från våra kunder. Du säkerställer att vi har rätt inköpsstrategi, installatörer och leverantörer till våra projekt och att vi löpande utvecklar vårt inköpsarbete. Det innebär att du:

Samlar in priser och offerter från leverantörer och underentreprenörer.
  • Samarbetar med konstruktörer och projektledare för att samla in och säkerställa offert- och anbudsunderlag.
  • Upprättar anbud och kalkyler samt följer upp offerter.
  • Förmedlar ritningsunderlag till konstruktörerna.
  • Sätter samman anbud innefattande anbudsformulär, genomförandebeskrivning, projektorganisation etc. i linje med deadline.
  • Samarbetar med kunderna för att säkerställa förfrågningsunderlag
Värt att veta

Som kalkylator har du ett nära samarbete med projektledare, konstruktörer och verkstadschef för att samla in offertunderlag. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och du har möjlighet att arbeta hemifrån till viss del. Arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Förväntat startdatum är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Resor förekommer till viss del i tjänsten. Därför är B-körkort ett krav.

Våra förväntningar

För rollen som kalkylator söker vi dig som:
  • Har en teknisk bakgrund inom elektronik och mekanik, både från studier och arbetslivet.
  • Har tidigare erfarenhet av kalkylering och offerering, kanske i rollen som kalkylator, kalkylingenjör, offertingenjör, projektledare eller liknande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation förekommer på båda språken.
  • Det är meriterande om du har en bakgrund inom elkraft och ställverk.
Personlighetsmässigt ser vi gärna att du har förmåga att arbeta strukturerat och ta hänsyn till att delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med dina kollegor internt och samarbetspartners externt. Vidare tar du initiativ och ansvar till att driva på ditt arbete för att komma framåt.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Olssons Elektromekaniska logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech