Hoppa till innehåll
Olssons Elektromekaniska logotyp

Projektledare - Olssons Elektromekaniska Rydsgård

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Jobba med tekniska projekt inom reservkraft! Olssons Elektromekaniska i Rydsgård söker en Teknisk projektledare!

Vill du vara med och bidra till driftsäker reservkraft på den nordiska marknaden och samtidigt utveckla din tekniska kompetens? Nu söker vi dig som gillar att jobba med projektledning och komplexa reservkraftsanläggningar till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, Skåne. Här erbjuds du ett utvecklande och varierande jobb med ansvar för att driva projekt inom elkraft från start till mål.

Välkommen att bli en del av ett företag med hög trivsel och en ödmjuk kultur!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska är du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och driva varierande projekt sett till omfattning och komplexitet från start till mål. För dig med stort tekniskt intresse och nyfikenhet finns det goda förutsättningar för utveckling, som vi givetvis uppmuntrar till.

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvara för att driva projekt från start till mål, från design av anläggning till leverans och slutbesiktning hos kund.
 • Läsa och tolka den tekniska specifikationen och säkerställa att leveransen följer specifikationen.
 • Samverka med berörda parter för att ta fram underlag etc. till projekten.
 • Följa upp och säkerställa ekonomin under och efter avslutat projekt.
 • Lägga upp en tidsplan för projekten samt säkerställa att tidsplanen följs.
 • Medverka vid byggmöten och besiktningar samt att agera säljstöd.
 • Följa upp pågående projekt och leveranser med kunder och leverantörer för att komma framåt i arbetet.
Värt att veta

Som projektledare har du många kontaktytor både internt och externt, med t ex provare, montörer, konstruktörer, leverantörer och kunder. Vi är sammanlagt tre projektledare och du blir vår fjärde projektledare nu när vi utökar teamet. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Du rapporterar till teknisk chef.
Förväntat startdatum är flexibelt med hänsyn till eventuell uppsägningstid, men vi blir glada om du kan börja så snart som möjligt då vi har mycket spännande på gång. Resor förekommer i tjänsten och därför är B-körkort ett krav.

Våra förväntningar
 • Har tidigare erfarenhet i rollen som projektledare eller liknande där du arbetat inom en teknisk bransch med teknisk dokumentation. Alternativt att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot el eller liknande och har en vilja och ett stort driv att växa in i rollen.
 • Har en god datorvana då du hanterar delar av projekten i vårt affärssystem Microsoft NAV och OfficeprogrammenPersonlighetsmässigt ser vi gärna att du:
 • Är ödmjuk och interagerar med personer på olika nivåer i organisationen på ett ödmjukt sätt, vilket är viktigt för att du ska passa in i vår företagskultur.
 • Har ett noggrant arbetssätt och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa detaljer och kvalitet.
 • Bygger tillitsfulla och öppna arbetsrelationer då du samverkar med olika parter och skapar förtroende genom din tekniska förståelse.
 • Tar ansvar för ditt arbete och kommunicerar tydligt för att hålla alla parter uppdaterade kring projektstatus etc.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Olssons Elektromekaniska logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech