Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

PROJEKTLEDARE SOL, LADD OCH LAGRING TILL ÖRESUNDSKRAFT

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med oss och göra skillnad för våra kunder i rollen som projektledare? Tillsammans med dig, våra produkter, vårt know-how och våra samlade energitjänster vill vi driva våra kunders energieffektivisering och skapa en hållbar, trygg och tillförlitlig energitillvaro. Bli en del av framtidens Öresundskraft! Välkommen med din ansökan!

Din vardag
I rollen som projektledare inom sol, ladd och lagring blir du en del av vårt team 'Kundanläggningar' inom vårt Ansvarsområde Energisystem & Tjänster. Här har vi samlat vårt stora kunnande och våra kundprojekt inom solceller, laddningslösningar, batterilager samt energikartläggning och energioptimering med tillhörande drift- & underhåll. I våra projektleveranser gör vi allt för att våra kunder ska få en enklare och bättre energitillvaro och vi säkerställer leveransen av energismarta och klimatpositiva lösningar, främst inom B2B, men även inom B2C. Se gärna filmen om Öresundskraft och våra viktigaste utmaningar: Innovationer som ger kraft - YouTube

Som vår nya kollega blir du en viktig del i att kvalitetssäkra och driva leveransen, från start till mål. Vi fokuserar på produkter, installationer och entreprenader som befinner sig på andra sidan mätaren dvs inom våra kunders fastigheter och anläggningar.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att:
  • Planera, koordinera och driva entreprenadprojekt för solceller, laddlösningar och batterilager (med ansvar för avtal mot underleverantör)
  • Vara den interna koordinatorn och drivkraften mellan kund, entreprenörer och samarbetspartners
  • Följa och koordinera byggmöten, kvalitetskontroller och besiktningar
  • Löpande följa och rapportera budget, tidplan och kundnöjdhet
  • Leda arbetet för att upprätthålla god kvalitet, hållbarhet och hög effektivitet
  • Stötta i garantiärenden och eftermarknad kopplat till genomförda projekt
Vi är ett dynamiskt team på en spännande utvecklingsresa, där vi bygger vidare på vår kapacitet och på våra förmågor att leverera produkter och tjänster till våra kunder på ett hållbart, effektivt och kvalitetssäkrat sätt. Vi sätter dig och din utveckling i fokus och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen genom att få ta dig an flera olika typer av uppdrag och projekt. För oss är det viktigt att vi jobbar nära varandra och att vi tillsammans når våra mål och har kul längs med vägen!

Din profil
Vi söker dig som är en van projektledare och har erfarenhet av att driva parallella projekt i en leveransorganisation. Troligtvis har du din bakgrund inom energi-, entreprenad-, eller byggbranschen och har du arbetat med just sol/ladd/lagring är det naturligtvis ännu bättre, men det är inget krav. Erfarenhet inom entreprenadjuridik och/eller LoU (lagen om offentlig upphandling) är meriterande. Du drivs av att arbeta projektbaserat och har ett kundorienterat synsätt.

Du har troligen en relevant eftergymnasial utbildning men din samlade arbetslivserfarenhet kommer att väga tyngst. Du behöver ha B körkort och ha en hög IT-vana samt behärska svenska flytande i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en social person som gillar att samverka med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är nyfiken och ser utveckling som en naturlig del av vardagen. Det är viktigt att du har förmågan att leda och driv dina projekt på ett strukturerat, metodiskt och lösningsorienterat sätt. Kunden är i fokus och du prioriterar hög kvalitet och effektiva leveranser. Naturligtvis är du gärna den som tar initiativet, får saker att hända och är en tydlig kravställare. En omväxlande vardag med både kundmöten och interna dialoger är något som du vet att du trivs med.

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - Välkommen till Öresundskraft!

Förmåner
På Öresundskraft är vi måna om välmående och hållbara medarbetare. Därför erbjuder vi våra anställda flera förmåner. Läs mer HÄR!

Vill du skapa framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss?

I den här rekryteringen samarbetar Öresundskraft med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com/ 070-3018279 alt. Björn Larsson på bjorn.larsson@nexergroup.com/ 072-5723670. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga representanter för Energitjänster:
Magnus Gunnarsson, Akademikerna, 042-490 35 51
Angelica Grosser, Vision, 042-490 35 13

Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Vi har kraften att förändra, att bidra med lösningar på klimatutmaningarna och för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, solceller, laddning, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster arbetar vi för vår vision: "För en bättre värld". www.oresundskraft.se

Lika enkelt som att vara kund hos oss ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Förutom tillgång till nyrenoverade och moderna kontorslokaler får alla dessutom både träna varje vecka och årligen volontärarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och var med oss i detta viktiga arbete! #tillsammansför17
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.