Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Konstruktör till Laetus AB i Lund

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du redo att bli en del av ett dynamiskt och innovativt team? På Laetus AB i Lund får du inte bara en möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö där kreativitet och teknisk expertis flödar fritt, utan också chansen att vara med och forma framtidens produkter. Vi letar efter en konstruktör som inte bara är driven och engagerad, utan också passionerad om att göra verklig skillnad. Ansök idag och ta steget mot att bli en del av ett framgångsrikt team!

Om tjänsten
Som konstruktör hos oss kommer du att spela en avgörande roll i både utvecklingen och tillverkningen av produkter som är beställda av våra kunder. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer at vara:

* Skapa detaljerade 3D-modeller och tekniska ritningar med hjälp av CAD-program.
* Utföra tekniska analyser för att säkerställa hållbarhet, prestanda och säkerhet hos våra produkter.
* Välja lämpliga material och tillverkningsmetoder för att uppfylla produktkraven.
* Samarbeta med andra avdelningar såsom tillverkning, inköp och kvalitet för att säkerställa att produkterna tillverkas enligt specifikationerna.
* Identifiera och implementera förbättringar i produktdesignen och tillverkningsprocessen för att öka effektiviteten och minska kostnaderna.
* Montering och skruvning av tillverkade produkter
* Genomföra produktpresentationer för kunder.

Arbetsort: Lund.

Om dig
Vi letar efter dig med en relevant utbildning inom ingenjörsvetenskap eller liknande område, minst högskoleingenjör. Du bör ha erfarenhet av CAD-program och 3D-modellering samt besitta en stark teknisk kompetens för att kunna utföra tekniska analyser på hög nivå.
Vi värdesätter förmågan att arbeta både självständigt och i team, och du bör ha utmärkta kommunikationsfärdigheter för att kunna samarbeta effektivt med olika avdelningar. Kreativ problemlösning och förmåga att driva förändring och innovation är också viktiga egenskaper vi letar efter hos våra kandidater.

Om oss
Laetus är ett högteknologiskt verkstadsföretag i Lund som är specialiserade på skärande bearbetning och avancerad montering. Med vår mångåriga erfarenhet och gedigna kunskap kan vi förverkliga våra kunders tankar, idéer, skisser, modeller och ritningar till verklighet. Våra CNC maskiner är utrustade med en avancerad lasermätning av verktygen och en mätprob för att kunna kontrollera detaljerna innan de lämnar maskinerna, detta säkerhetsställer att varje detalj är enligt specifikation.
Kvalitet och leveranssäkerhet är två nyckelord för oss på Laetus.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Laetus med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se eller 0736-84 11 63.

Ansök så snart som möjligt då urval kan ske löpande.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!